HRVATSKA MODA

Boudoir ima divnu blagdansku kolekciju koju će obožavati svi ljubitelji glamura i crvene boje!

Red delights by Boudoir je ime još jedne čarobne modne priče ovog poznatog brenda!

Najljepši trenuci svake blagdanske sezone dolaze s potpisom Boudoir, superkreativnih sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavatelje njihova ženstvena, romantična i gotovo bajkovita svijeta u kojem nema mjesta za teške životne teme već je fokus na stilskim izazovima. Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir.

Njihova junakinja ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljenje kreacije i izgleda poput dražesnog blagdanskog poklona. Zamotana i stilizirana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi - Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odjevali za druge kada se, zapravo, cijelo vrijeme, odijevamo zbog sebe i vlastitog najljepšeg osjećaja? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj.

 Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i opčarava svojim total look-om.

Jeste li i vi ove blagdanske sezone Boudoir djevojka? #uvijekLJUPKE #holidaydolls #boudoirdoll #lovelyinred

Foto: Karmen Poznić
Koncept i set design: Boudoir
Kosa: Katica Topčić /Kevin Murphy Croatia
Make up: Tena Bašić
Model: AnaMarija Crnoja / Modelsmanagementworld
Objavljeno: 30.11.2020. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p