HRVATSKA MODA

Boudoir predstavlja novu kolekciju

Cruise kolekcija imena Fiskultura Gothlite
Boudoir
Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dizajnerice modnog studija Boudoir, predstavljaju svoju Cruise kolekciju pod nazivom F i s k u l t u r a  G o t h l i t e.
 
Kolekcija je svježa i prava ljetna, obiluje maštovitim printevima, a karakterizira je sinergija boja, materijala i modela. Sadrži T-shirt majice, već slavne Boudoir peplumice, ovaj put u ljetnoj varijanti, lagane majice dugih rukava, razigrane suknje punog kruga, lagane ljetne jakne i topove bez rukava sa genijalnim printevima koji se mogu kombinirati zajedno ili uklopiti u basic garderobu, ovi komadi osvojit će sve koji u ovog ljeta žele osvježiti svoj izgled sa jednim ili više komada iz ove kolekcije. 
Boudoir
Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat, ovaj put inspiraciju pronalazi u trendovskoj subkulturi Pastel Gotha, spaja romantičnost i morbidnost u jednu dekorativnu sublimaciju zanimljivih printeva na nosive i dobro iskrojene modele.
  
Kampanju je snimio i osmislio fotografski genijalac Mladen Šarić, krasan make up djelo je Saše Jokovića, a frizure je kreirala Milena Maršić iz salona Glamour. Model je Larisa iz Colors Model Menagementa.
Boudoir
BoudoirBoudoirFoto: Mladen Šarić
Objavljeno: 29.06.2015. u 11:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p