HRVATSKA MODA

Boudoirke predstavljaju novu kampanju

Kolekcijom Divided Bipolar Cat Disorder Boudoirke slave sva lica žene

Boudoir

Uvjerene kako mačji osebujan temperament uvelike preslikava karakter žene, sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, poznatije kao modni dvojac Boudoir, kreirale su još jednu bajkovitu kolekciju haljina i šešira naziva Divided Bipolar Cat Disorder u bijeloj i crnoj varijanti.

Boudoir 
Nova kolekcija modnog dvojca Boudoir potvrda je da Martina i Morana modno nikada ne miruju te da nema kraja njihovoj kreativnosti i čaroliji koju već 14 godina pokazuju svojim bajkovitim kreacijama.
 
Boudoir
 
Boudoirke su nam ponovno pripremile očaravajuću kampanju u kojoj, uz haljine i pripadajuće šešire s prepoznatljivim boudoirovskim potpisom, glavnu ulogu igra mala crna mačka Uma, štićenica Prave šape.
 
Boudoir
 
Mačke slove kao neovisna, temperamentna, mudra, svojeglava, elegantna, profinjena bića koja nas očaravaju ljepotom i maznošću, dok nas istovremeno vrebaju pogledom i oštrim kandžicama ako ih naljutimo ili nije po njihovom.
 
Boudoir
 
"Mačke su iznimne životinje i vrlo lako nalazimo inspiraciju u njihovoj ljepoti i osebujnosti karaktera. Upravo one su nam bile inspiracija za kampanju koju smo nazvale Divided Bipolar Cat Disorder. Haljine smo izradile u bijeloj i crnoj varijanti simbolično ukazujući na dvije strane osobnosti, na dva raspoloženja, dva lica žene. Bijela simbolizira nježniju i mazniju stranu, dok je crna simbol temperamentnosti i odlučnosti. Uz haljine smo izradile i šešire ukrašene šljokicama i baršunom, nosive uz ove haljine ili neke iz naših ranijih kolekcija", ispričala je Martina Čičko Karapetrić.
 
Boudoir
 
Divided Bipolar Cat Disorder kolekcija sadrži haljine zvonastog i strukiranog oblika midi dužina savršene za večernja druženja ili cocktail partyje.
      
Boudoir
 
 
Izrađene su od Boudoirovih omiljenih materijala - svileni baršun, čipka i saten isprepleteni su u jednu modnu simfoniju, a dodatnu dozu glamura daju im šljokice kojima sestre Martina i Morana suvereno vladaju u svojim kolekcijama.
 
Boudoir
 
I ovaj put, kampanju je svojim objektivom ovjekovječio najcjenjeniji hrvatski modni fotograf Mladen Šarić s kojim Boudoirke surađuju desetu godinu zaredom. Make up potpisuje Saša Joković, a za frizuru je zaslužna Milena Maršić iz frizerskog salona Glamour. Modeli i ove kampanje su Larisa i Iris iz agencije Colors Model Management.
 
Boudoir
 
Foto: Mladen Šarić
Objavljeno: 07.01.2015. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p