SVJETSKA MODA

Brazilski top model za hrvatski brand

Pedro Soltz oduzima u novoj kampanji hrvatskog branda Galileo
Pedro Soltz za Galileo
 
Brazilski top model Pedro Soltz novo je zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo. Nove kampanje, koju je snimio naš fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja, ne bi se posramili ni svjetski brandovi, a Galileu daje novu svježinu i snagu. Kolekcija je progresivna i moderna, te predstavlja suvremenog muškarca.
 
Pedro Soltz za Galileo
 
Markantni Pedro Soltz zamijenio je Vedrana Ćorluku u novoj kampanji branda Galileo. Osluškujući potrebe i želje suvremenog muškarca Galileo stalno radi na dizajnu i kvaliteti svojih proizvoda. Kolekcija predstavlja bazične komade poput odijela, košulje i sakoa. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca i upravo u novoj kolekciji, koju predstavlja Pedro, Galileo pruža najbolji izbor.
 
Pedro Soltz za Galileo
Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand poslovne mode, on u svom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu. Upravo današnji muškarci zbog svog ubrzanog tempa i načina života streme odjeći koja ide u korak sa svjetskim modnim trendovima, a koja je u najboljem omjeru cijene i kvalitete. Istina da muška moda nije bogata kao ženska, ali upravo stoga muškarci zahtijevaju najbolje komade odjeće u svom ormaru.
 
Pedro Soltz za Galileo
 
Pedro Soltz bio je zaštitno lice kampanja za Gillette, L'OREAL, Head & Shoulders, Lavazza, Barilla... Osim toga surađivao je s dizajnerima kao što su Armani, Dolce&Gabbana, Versace, Lacoste, Zegna; te imao čast raditi s vrhunskim fotografima, kao npr.: Annie Leibovitz i Mert Alas & Marcus Piggott. Kampanja za Galileo njegov je ulaz na hrvatsko tržište.
 
Pedro Soltz za Galileo
 
“Prepoznao sam se u odjeći brenda Galileo. Dizajn i kvaliteta su u toku sa svjetskim trendovima i drago mi je da mogu predstavljati ovakav hrvatski brend. Za sebe sam već pronašao nekoliko komada koji će biti moj svakodnevni izbor! Hrvatska je moj drugi dom. Ovdje je moja supruga Iris Cekuš i naša kćerka s kojima uživam u Vašoj prekrasnoj zemlji!
”, izjavio je Pedro Soltz.
 
Pedro Soltz za Galileo
 
Možda odijelo zaista ne čini čovjeka, ali lijepo odijelo na Vama zasigurno neće proći neopaženo, budite drugačiji – nosite Galileo.

Foto: Šime Eškinja

Objavljeno: 15.01.2015. u 13:07
Tagovi: galileo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p