HRVATSKA MODA

Brend I.G.O.R. ima novu kolekciju koja će divno pristajati baš svima

Elegantni i praktični komadi koji će svaki styling učiniti posebnim

Nova kolekcija AW 20/21 modnog brenda I.G.O.R. nudi bijeg od brze mode i uniformiranosti. Odjeća je elegantna i praktična, a velike krojne forme dozvoljavaju različite pristupe odijevanju. Tako isti crni kaput može predstavljati nekoliko različitih odjevnih kombinacija, a brend I.G.O.R. je uvijek usmjeren na odabir i kvalitetu materijala, pa tako možemo prepoznati visokokvalitetne vunene tkanine, ali i predimenzionirane bogate oblike od neoprena.

Za kolekciju su osmišljeni i autorski printani uzorci, nosivi u raznim odjevnim formama, a I.G.O.R. će i ove godine predstaviti svoju kolekciju na nadolazećim modnim sajmovima kao što su FMNC, Who's Next, The Gallery koji se održavaju u siječnju te Curate I.C u veljačiPored regularne kolekcije I.G.O.R. je ovog puta usmjeren i na razvoj kolekcije za webshop koja već godinama nudi krojeve koji laskaju različitim figurama, pa tako i osobe s nešto većim konfekcijskim brojem mogu uživati u ponudi odjeće.


Dnevni dio web kolekcije izgleda i odiše opuštenom elegancijom, a strukturirane, jednostavno krojene haljine i tunike odlično funkcioniraju uz kapute koji različitim načinima zatvaranja i preklapanja ukazuju na svoju prilagodljivost. I.G.O.R. konstantno razvija nove krojeve, pa tako u ovoj kolekciji ističe široke hlače oblikovane bez bočnih šavova s visoko krojenim strukom koje izdužuju i stanjuju figuru te voluminozne haljine od tafta s asimetričnim detaljima stvaraju ženstvenu fluidnu siluetu.

Fotograf: Hamza Kulenović
Model: Kim Svetelj
MUA: Andrea Leko
Frizura: Ivana Ivić Kralj
Objavljeno: 12.12.2019. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p