HRVATSKA MODA

Brend Loré ima novu kampanju koja će vas oduševiti!

Španjolska kao inpiracija za La Violetera kolekciju!

Uspješno predstavljena kolekcija La Violetera s kojom je dizajnerica Loreta Gudelj brendom Loré nedavno otvorila Ljubljana Fashion Week, dobila je novu kampanju u suradnji s NovAge Oriflameom. Kolekcija je inspirirana istoimenim filmom španjolske filmske ikone Sarite Montiel te Madridom i španjolskim krojevima karakterističnim za prvu polovinu 20. stoljeća.

Kampanja je snimljena u Hrvatskom glazbenom zavodu, autentičnoj građevini s kraja devetnaestog stoljeća koja se pokazala idealnom kulisom za vizualizaciju priče jednog od najgledanijih filmova pedesetih godina prošlog stoljeća. Sukladno inspiraciji, dizajnerica je birala boje, krojeve i materijale koji su obilježili film, a kampanja je kroz objektiv savršeno dočarala određene scene, i to kombinirajući različitu obradu fotografija. Kolekcija je u potpunosti izvedena od premium vune, kašmira, viskoze, svile, taft svile, makrame čipke i ručno rađenih materijala na koje dizajnerica stavlja naglasak od prvih kolekcija.

 Loré odjevni predmeti oduvijek su skrojeni od prirodnih materijala, bez dodatka sintetskih vlakana, a s naglaskom na ručnu i etičku proizvodnju. Kolekcije uključuju kapute, haljine, suknje, hlače, bluze, košulje i topove u različitim krojevima, a specifičnost ove kolekcije su i ručno izrađeni remeni od recikliranih materijala.

Novu kolekciju možete potražiti na web stranici, facebook stranici, instagramu, ili direktno u Loré studiju na adresi Gundulićeva 29a, Zagreb.

Model: Petra Ugljarević (Relatum Model Management)
Šminka: Petra Sever (za Illamasqua)
Kosa: Matej Tonković (za Matrix)
Cipele: Mass Hrvatska
Fotografije: Doris Fatur
Objavljeno: 04.12.2019. u 10:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p