HRVATSKA MODA

Brend Shuz. lansirao sanjivu kolekciju svečanih tenisica

A zašto ne biste na svom vjenčanju nosili tenisice?

Shuz

Tenisice u kojima ćete poželjeti zaplesati prvi ples inspirirane su najljepšim ljubavnim pjesmama. Pod nazivom Love Songs Collection, Shuz. predstavlja lookbook za aktualnu kolekciju tenisica, inspiriranu ljubavnim pjesmama i snovima nepopravljivih romantičara. 

"Lansirale smo novu kolekciju u kojoj prevladavaju pastelne, svjetle nijanse u kombinaciji sa srebrnom bojom. Korišteni su nježni materijali poput čipke ornamentiranog uzorka, finog satena i tila koji čine osnovu vizualnog identiteta brenda Shuz. Svaki model nosi ime ljubavne pjesme kojom je inspiriran tako da je i cijela kolekcija jednostavno nazvana „Love Songs Collection“. Romantična emocija koju evociraju pojedine pjesme i njihov tekst iskoristile smo kao inspiraciju i nit vodilju u kreativnom stvaralaštvu", objasnile su dizajnerice.

Cijela kampanja fotografirana je analogno, a nove vizuale potpisuje fotografkinja Sara Pukanić s kojom brend Shuz surađuje odnedavno. Ispred njenog objektiva stala je akademska plesačica Danijela Vukadinović, a za čitavu art direkciju zaslužne su dizajnerice i osnivačice brenda Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić. Uz Shuz.-ice dizajnerice su po prvi puta u look book-u predstavile svoju kolekciju friendship narukvica iz Wedding Shuz. kolekcije, namjenjene najboljim prijateljicama koje će uskoro krasiti titule „Mladenka“ i „Kuma“.

Ova kolekcija osim novih modela i materijala ujedno je i kolekcija kojom domaći brend tenisica slavi već sedam godina svog rada. Kolekciju možete potražiti u Shuz. showroomu (Vlaška, 70E, Zagreb), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice facebook.com/shuzdesign ili na e-mail chooseshuz@gmail.com.

Foto: PR
Objavljeno: 16.01.2017. u 15:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p