HRVATSKA MODA

Nova melankolična priča domaćeg brenda unaesthetik

Dekonstrukcija pletiva i dalje je osnovni potpis modnog brenda
unaesthetik
Brend unaesthetik, prepoznatljiv po ručnoj dekonstrukciji pletiva, producirao je melankoličnu priču pod nazivom Post Festum, koja savršeno opisuje onaj osjećaj koji nas sve preplavi u vakuumu siječnja, nakon što se ugase sva svjetla i ostanemo sami sa svojim mislima.

Jednostavnost kroja u kontrastu sa zakučastom tehnikom dekonstrukcije pletiva i dalje je osnovni potpis svakog unaesthetik komada, a novost su ovaj put slojevitost u stylingu te veliki voluminozni šalovi.

Sati ručnog rada, metri rasparanog pletiva, slojevitost, asimetrija te nedovršeni rubovi koji se pretvaraju u svojevrsnu paučinu satkanu od konaca, garantiraju modnu priču koja se nimalo ne opterećuje definiranjem granica roda i spola te dosadnim i ustaljenim društvenim konvencijama.

unaesthetik
unaesthetik
Iako na prvi dojam tmurne, fotografije koje potpisuje Mare Milin prikazuju Anitu Lijić (Talia Model) u istovremeno robusom, krhkom i ženstvenom izdanju. Make up je djelo Petre Sever, a za styling kose pobrinuo se Mijo Majhen.

unaesthetik
Kao idealan bijeg od post praznične melankolije unaesthetik od 01. do 03. veljače priprema pop-up showroom u galeriji Bravo, na adresi Preradovićeva 34.

unaesthetik
unaesthetik
unaesthetik

Foto: Mare Milin
Objavljeno: 26.01.2018. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p