HRVATSKA MODA

Brojni poznati na pre shopping eventu Kenzo x H&M kolekcije

Kolekcija danas stiže u trgovine diljem svijeta!

Kenzo x H&M

Nakon spektakularne revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena Kezno X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu u srijedu navečer bila je destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping.

Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, odličnoj glazbi za koju je bio zadužen poznati DJ Vazmenko. Ekskluzivan shopping okupio je brojna poznata lica među kojima su bili XY. Priliku da prvu odjenu Kenzo x H&M kolekciju za tu večer pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću.

Kenzo x H&M

“Volim H&M, volim Kenzo, ova kolaboracija idealan je modni spoj i apsolutno sam zaljubljena u svaki komad ”, izjavila je Petra Kurtela.

“Učiniti modu dostupnu i pristupačnu svima prava je modna poslastica, volim što ova kolekcija slavi individualizam i odvažnost”, izjavila je Sara Renar.

Superbabe Killah, NIkola Zorotović, Sara Renar i Petra KurtelaSuperbabe Killah, Nikola Zorotović, Sara Renar i Petra Kurtela

“Od svih modnih kolaboracija u ovoj sam se nekako najviše pronašla, duge kožne rukavice moj su omiljeni komad”, izjavila je Superbabe Killah.

“Iznimno mi je drago da sudjelujem u ovoj priči koja slavi modu Na posve jedan nov i uzbudljiv način”, izjavio je Nikola Zorotović.


Kolekcija Kenzo x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 3. studenog 2016, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni.

Edvin Liverić

Edvin Liverić

Isabella Rakonić

Isabella Rakonić

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

Lana Radnić i Danilo Drobnjak

Lana Radnić i Danilo Drobnjak

Silvio Ivkić i Jure Perišić

Silvio Ivkić i Jure Perišić

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Kristina Burja s prijateljicom

Lea Bikić i Kristina Burja

Katarina Baban

Katarina Baban

Nina Mia Čikeš i Miran Kurspahić

Nina Mia Čikeš i Miran Kurspahić

Iva Balaban

Iva Balaban

Marija Borić

Marija Borić

Foto: John Pavlish

Objavljeno: 03.11.2016. u 08:56
Tagovi: H&M, Kenzo

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p