HRVATSKA MODA

Burberry London konačno u Zagrebu!

Otvoren luksuzni premium fashion store "XYZ"

Zagreb je jučer postao bogatiji za još jednu ekskluzivnu shopping destinaciju.

U zagrebačkom Arena Centru otvoren je XYZ Premium fashion store koji na jednom mjestu sadržava cijeli niz svjetski poznatih brendova, od Armani Collezioni, Armani Jeans, DSquared2, D&G, Red Valentino, Z Zegna, Zegna Sport, Jil Sander Navy, Ralph Lauren, Pinko, Cerutti 1881, G-Star, Juicy Couture, Tommy Hilfiger, Ice Iceberg, Gucci Kids, a po prvi puta na hrvatskom tržištu dostupna je i linija Burberry London.

Izvršni direktor „XYZ" Artur Mužič prisutnima je naveo razloge otvoranja ovog luskuznog store-a: „U Hrvatskoj ne postoje ulice poput Via Montenapoleone ili Avenue des Champs-Elysées u kojima su locirani luskuzni brendovi. S dolaskom „XYZ" na tržište, Hrvati na jednom mjestu mogu pronaći sve brendove koji ih zanimaju. Također, našim klijentima želimo ponuditi jedinstven ugođaj vrhunskog shoppinga koji se temelji na osobnom pristupu jer osnovni cilj „XYZ" koncepta je da se naši kupci osjećaju ugodno".

Impresivna trgovina proteže se na čak više od 2100 m2 i uređena je po najzahtjevnijim svjetskim standardima s posebnim pogodnostima za kupce. Nakon kupnje, odjeća vam može biti dostavljena na kućnu adresu, a ukoliko imate problema s odabirom, možete koristiti i usluge osobnog stilista.

Objavljeno: 10.02.2011. u 14:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p