HRVATSKA MODA

Čarobna modna bajka iz Boudoira

Nova kampanja 'Lust For Life' ostavlja bez daha

Poznati dizajnerski modni dvojac Boudoir, sestre Martina Čičko Karapetić i Morana Saračević izbacile su novu kampanju naziva 'Lust For Life' za čije je fantastične fotografije zaslužan Mladen Šarić. Samo jedan pogled na savršene fotografije Mladena Šarića dovoljan je da počnete maštati o modnoj bajci koju su sestre Boudoir željele ispričati novom kampanjom.

„Minuciozni vitrail koji sačinjavaju haljine iz najnovije Boudoir kolekcije 'Lust for Life' razrađen je u nebrojenim kombinacijama oblika, materijala i tekstura. Čipka u svim mogućim uzorcima, til i saten tvore jednu skladnu harmoniju u kojoj se isprepliću geometrijski krojni dijelovi sa zanimljivim teksturama koje u svojoj povezanosti, brišu granice geometrijskih linija, a razvedeni rubovi haljina dodatno upotpunjuju taj dojam. Haljine ne prate strogo liniju tijela ali se ipak puteno obavijaju, otkrivajući slojevitost dizajna i sve detalje koji ostaju enigma neopreznom oku. Boje koje prevladavaju u kolekciji su one bezvremenske - puder, crna, bijela i sve nijanse sladoleda od jagode." opisale su svoju kolekciju Martina i Morana.

Saša Joković potpisuje šminku, Milena Maršić (Glamour) potpisuje oblikovanje kose. Model koji se našao u zaštitnoj ulozi je Jelena Stanković (Colors model), a asistent fotografa je Barbara Šarić.


Objavljeno: 04.12.2013. u 10:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p