HRVATSKA MODA

Čarobne vjenčanice domaćeg modnog dvojca

eNVy room predstavio novi lookbook
envy room 
Kao najavu svoje nove bridal kampanje, popularni dizajnerski dvojac eNVy room, izbacio je lookbook koji krase neodoljivo šarmantne vjenčanice s njihovim potpisom, a koje se nalaze u njihovoj trenutačnoj ponudi. Duo će nas, naime, u iščekivanju novih vjenčanih haljina držati još petnaestak dana nakon kojih će, najavili su, kampanja ugledati svjetlo dana.
 
Beskompromisni i nepopravljivo romantični u svom dizajnerskom izričaju, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović uvijek oduševljavaju raskošnim vjenčanim haljinama u koje se mnoge žene, vjerujemo, zaljubljuju na prvi pogled. Modeli prikazani u lookbooku variraju pretežno u tradicionalnoj bijeloj te nježno ružičastoj boji, a u sadašnjoj se eNVy room ponudi ističe i pomalo nekonvencionalan dio svadbenog outfita- pamučna majica sa simpatičnim natpisom Just married uparena s bogatom, nježno rozom suknjom koja seže do poda. Svaka je eNVy room haljina toliko posebna da će romantičarke, koje pedantno planiraju svoje vjenčanje još od vremena kad su bile djevojčice, zasigurno poželjeti više od samo jedne jedine vjenčanice. I uvjereni smo kako s nestrpljenjem čekaju novu kampanju i nove modele koji će ih osvojiti.
 
U suradnji sa svojim kreativnim timom, osim lookbooka čije fotografije potpisuje Jure Perišić, dizajneri su budućim mladenkama ponudili i pet beauty prijedloga za dan vjenčanja koje je svojim objektivom zabilježio Šime Eškinja. U ulozi glavne zvijezde našla se lijepa Anastazija Đurić, make up je djelo Sanje Agić, a frizuru idealne eNVy room mladenke potpisuje Draška Topić.
 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room
 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
Lookbook photo: Jure Perišić
Beauty photo: Šime Eškinja
Make up: Sanja Agić
Hair: Draška Topić
Model: Anastazija Đurić (Talia)
 
T. L.
Objavljeno: 17.04.2015. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p