HRVATSKA MODA

Čarobni novi komad Kaftan studija za koji postoje liste čekanja

Izgleda kao prava modna bajka

Modni brend Kaftan studio predstavlja svoj novi odjevni it komad za kojim već vlada prava pomama među modno osviještenim damama, a koje su svojim željama da ga udome u svom ormaru ispunile listu čekanja.

Nove Kaftan studio jakne su fantastična fuzija coutrea i street styla, odlično se kombiniraju uz jeans, a veoma lako se mogu prilagoditi i za svečanije prilike. Materijal od kojeg se izrađuju se radi ručno u svim bojama i upravo je to razlog zbog kojeg su se mnoge ljubiteljice mode već upisale na listu čekanja za ovaj novi neodoljivi dizajnerski model s potpisom Kaftan studija.


Poznato je da su velike svjetske modne kuće odavno iz svoje upotrebe izbacile krzno jer se s pravom smatra neetičnim korištenje prirodnog krzna u suvremenom modnom dizajnu koji nudi prgršt drugih opcija. Kaftan studio je od svog osnivanja fur-free-fashion design brand koji u svom radu nikada ne koristi krzno. Novim modelom jakni koje svojim volumenom, teksturom i mekoćom neodoljivo podsjećaju na bunde, BH dizajnerice svim damama nude lepršavu alternativnu opciju za krzno i prihvaćanje fur-free-fashion koncepta.

Foto: Edvin Kalić
Objavljeno: 09.07.2018. u 10:51
Tagovi: jakna

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p