HRVATSKA MODA

Chic modni komadi s kojima ćete lako kreirati posebne kombinacije!

Ženstveni i bezvremenski odabir za izgled bez greške!

U vrijeme kada se svijet oko nas mijena nevjerojatnom brzinom, moda slijedi isti korak. Glavna karakteristika mode je njena brzina, brzina kojom se mijenjaju i izmjenjuju trendovi. Odlazak starih i dolazak novih trendova više nije vezan isključivo uz godišnja doba, a biti vjeran početnoj viziji, nikada nije bilo teže te samo oni najuspješniji u tome i uspijevaju. Jedan od takvih brendova je i poznati zagrebački Butik Versage, otvoren još davne 1990. godine, kao radiona u kojoj se šivala unikatna odjeća.

Versage je još prije 30 godina započeo s vizijom njegove stvarateljice Rajke Križan kao mali ekstravagantni dućan u kojem je asortiman većim dijelom limited edition. Do danas, mnogi su ostali vjerni ovom unikatnom butiku, a dokaz tome je njihov širok osmijeh i zadovoljstvo kada odjenu nešto iz asortimana ovog poznatog zagrebačkog mjesta. Na oduševljenje vjernih, ali i onih klijenata koji će to tek postati, posljednjih mjeseci marljivo se radilo na novoj kolekciji za jesen i zimu 2021.


Nova kolekcija butika Versage donosi nove tonove, materijale i krojeve zbog kojih ćemo još jednom s veseljem uskočiti u nešto topliju odjeću neizostavnih smeđih, crnih i sivih tonova, ali i mnogih drugih. Cijela kolekcija, prožeta je bezvremenskim komadima odjeće koji su prikladni za sve prigode. Naprimjer, neizostavni kaputi će i ove godine vladati ulicama. Kožni, karirani, duži, kraći, teddy, svi su svoje mjesto pronašli u ovom butiku. Lepršave haljine, ali i one svečanije, kao i ženska odijela, također su dio nove kolekcije i neće proći nezamijećeno. Jedna od djevojaka u kampanji je i predivna Kristina Ivanuš, koja je u kratkom roku svojom životnom pričom inspirirala i dirnula hrvatsku javnost. Podvodni model, studentica marketinga i komunikacije, sve je to Kristina koja je od 200 nominiranih diljem svijeta osvojila nagradu - Hermann Gmeiner, nazvanu prema prvom osnivaču SOS Dječjeg sela u svijetu. Iako je imala teško djetinjstvo, Kristina je danas uzor i inspiracija mnogim mladima.Iako ovo poznato ime iz sezone u sezonu, iz kolekcije u kolekciju oblači mnoge poznate Hrvate, iza njega stoji jednako lijepa priča s kojom mnogi nisu upoznati. Naime ovaj mnogima omiljeni dućan dobio je ime zahvaljujući poznatom hrvatskom umjetniku, filmskom i kazališnom scenografu, redatelju, scenaristu - Željku Senečiću. Vidjevši dućan, podsjetio ga je na svojevrsnu izložbu koja odiše francuskim chicom i upravo zbog toga je dućan nazvan Versage, što bi u žargonu francuskog jezika označavalo poziv na izložbu, izložbu na koju su svi pozvani. Importanne Centar u Zagrebu, mjesto je gdje možete pronaći ovaj kultni butik i zaviriti u novu jesensku kolekciju. Kao što je i Senečić davno rekao, na ovu izložbu ste svi pozvani.


Foto: Boris Štajduhar
Objavljeno: 28.10.2020. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p