HRVATSKA MODA

Chic odmor u cruise kolekciji dvojca ELFS

Poznati tandem predstavio kolekciju na BIPA FASHION.HR Cruise Collectionu
ELFS

Nova kolekcija popularnog tandema ELFS uvijek se s nestrpljenjem očekuje, a drugačije nije bilo niti jučer na zagrebačkom platou Gradec gdje je obožavani modni dvojac, pod pokroviteljstvom Perwolla, predstavio novu cruise kolekciju na pisti BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona. 

 
U fokus nove, druge po redu cruise kolekcije, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić stavili su odjevne komade koji su nas u trenu odvukli u maštanje o savršenom godišnjem odmoru na kojem ćemo izgledati chic kao nikada dosad. Kako i priliči cruise kolekciji, tako je i sinoć prikazana kolekcija s ELFS potpisom obilovala odjevnim komadima poput jednodijelnih badića, luksuznih kaftana, slatkih kombinezona, seksi negližea te haljina svih dužina. Muški dio kolekcije odiše ležernošću i opuštenošću, s ELFS-ima svojstvenom, dozom humora.
 
ELFS 
ELFS 
U svom prepoznatljivom tonu dizajnerski se dvojac ponovno poigrao razigranim printevima pa je djevojke osvojio dominantan beauty motiv na haljinama i kombinezonima sačinjen od ruževa za usne, parfema i lakova za nokte. Obzirom da znamo kako ELFSi svake sezone imaju barem jedan hit komad za kojim lude fashionistice, a i sudeći po broju izmamljenih uzdaha oduševljenja, kladimo se na neki od komada sa spomenutim printom. Šarmantno i chic, bez premca.
 
ELFS 
ELFS 
 Što se pak boja tiče, prevladavala je nježna roza, lila i baby blue, s nekoliko izleta u uvijek popularnu crnu te jarke boje na komadima posutima floralnim motivima. Od dnevnih, bezbrižnih ljetnih šetnji pa sve do dugih noćnih tuluma na otvorenom, dvojac ELFS svojom je novom cruise kolekcijom dokazao da ima sve komade koji vam trebaju za vaše novo najljepše ljeto.
  ELFS ELFS ELFS
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
  
  
Cijelu ELFS kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 27.06.2016. u 09:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p