HRVATSKA MODA

Chicks on Chic kolekcija u pastelnim tonovima

Dizajnerica Emina Štrkljević predstavlja kolekciju 'I Know you'

Chicks on ChicSplitski brand Chicks on Chic predstavlja kampanju I Know You za proljeće/ljeto 2016. Brend Chicks on Chic prepoznatljiv je po odabiru prirodnih tkanina i zanimljivih retro krojeva. Filozofija brenda naglašava posebnost i individualnost pritom ne zanemarujući komfornost.

 
Dizajnerica Emina Štrkljević i ovog puta ponudila nam je predivne komade izrađene od pamuka; laganog kepera te češljanog pamuka idealne za ljeto. Bomber jakne, šorcevi i suknje s faldama, t-shirt modeli majica, treger haljine samo su dio ponude iz aktualne kolekcije. Nova linija obiluje paletom pastelnih tonova, nježnih printeva kombiniranih s crnom i bijelom.
  Chicks on Chic
 
Kampanju I Know You prati i fashion video pod redateljskom palicom Alme Štrkljević. Koncept filma je da se kroz par kompozicija tjela prikaže nježnost, emocija, povezanost te sposobnost razmjene osjećaja između dviju osoba bez riječi. Glavna inspiracija je bila postići harmoniju između individua koje su različite, ali istovremeno zajedno savršeno funkcioniraju. Povezuju se pogledom, dodirom i energijom koja je zamjena za verbalnu komunikaciju.
  Chicks on Chic Chicks on Chic Chicks on Chic Chicks on Chic Chicks on Chic Chicks on Chic Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Fotografija: Alma Štrkljević
Modeli: Petra Vuka (Talia Modeli), Doris Ivačić ( Talia Modeli)
Make up: Ivana Filipović
Hair: Maja Brajević, Salon Locks
Objavljeno: 01.07.2016. u 09:49

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p