MODNI DODACI

Chokeri i harnessi na drugačiji način

Nova kampanja domaćeg brenda

Ayelen Design

Ayelen žena je divljeg i odvažnog duha, ženstvena i tajanstvena, voli sanjariti i maštati. Upravo takva je i najnovija kampanja ovog mladog brenda, inspirirana burleskom i primamljivim mračnim svijetom užitaka. Chokeri i harnessi nisu više rezervirani samo za posebne prilike, nosivi su u raznim prilikama te neodoljivo zanimljivi.

Ona otkriva svoju zavodljivu stranu, kojom ne zavodi svog muškarca, već samu sebe. Nije nametljiva, samozatajna je i senzualna. U burleski nije najvažnija savršena fizička ljepota - u njoj svaka žena , bez obzira na građu tijela, dobiva priliku da se osjeća privlačno, ženstveno i erotično. Svijet burleske je teatralan i nevjerojatno primamljiv, a baš tako izgleda i Burlesque kolekcija chokera i harnessa.

U kolekciji dominira koža - kožni harnessi i chokeri, uz nježan dodir delikatne čipke, a dizajnerica Martina Tompić je povodom nove kolekcije izjavila: “Ova suradnja je definitivno jedna od meni najdražih zbog rada s izvanrednim ljudima. Tu su iznimno talentirani fotograf Filip Koludrović, s kojim sam odmah kliknula bez previše filozofije, divna vizažistica Nina Pejnović cijelu priču je uljepšala svojim fantastičnim makeupom, salon Fabula de Forma je zaslužan za prekrasnu frizuru, a model je stilistica i blogerica Barbara Repe, koja se savršeno stopila u Burlesque priču kao prava femme fatale.”

Foto: Filip Koludrović
Make up: Nina Pejnović
Frizura: Katica Topčić/Saša Banda za Revlon Professional/Fabula de Forma
Styling: Barbara Repe
Model: Barbara Repe
Objavljeno: 25.01.2017. u 15:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p