HRVATSKA MODA

Chu&Chu predstavile novu kolekciju turbana

U concept storeu DBoXx
 
Sinoć je u zagrebačkom concept storeu DBoXx predstavljena nova multifunkcionalna kolekcija Chu&Chu brenda, pod nazivom NULTA PARALELA, s kojom ćete se osjećati kao u centru svijeta.

Multifunkcionalni komadi znače da od sada Chu&Chu turban možete nositi na tri različita načina. Uz bazni turban, predstavljeni su i dodaci, ukrasna mašna, te ruža koja se s lakoćom može mijenjati i dodavati baznim turbanima. Prava modna poslastica za proljetne dane s kojom će svaka žena biti zamijećena.
 
  
 
Tkanine od kojih su turbani izrađeni, Chu sestre, Martina i Iva nabavile su u vrućoj Africi, a isti su ručno oslikavani voskom.  Cijela filozofija ovog brenda bazira se na etičnoj i transparentnoj proizvodnji. Njihova proizvodnja bazira se na uvjerenju da umjesto izrabljivani, proizvođači trebaju biti dijelom njihovog uspjeha. "Cilj nam je stvoriti sponu između osobe koja proizvodi i osobe koja kupuje, te tako doprinijeti životima proizvođača, te dizanju svijesti o važnosti transparentnosti u modnoj industriji," kaže Martina.
  
 
 
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 09.04.2016. u 11:33
Tagovi: turban, DBOXX

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p