HRVATSKA MODA

Coded Edge limited edition za Illectricity Festival

Domaći dizajnerski dvojac osmislio kolekciju za poznati festival

Illectricity Festival, jedini zagrebački festival audio-vizualnih umjetnosti koji se održava od 4.-12. prosinca, svake godine pridaje veliku pažnju dizajnu. Osim suradnje s poznatim dizajnerima na vizualnom identitetu, godišnja posebnost je i suradnja s modnim dizajnerima koji svoju kreativnu priču prilagode viziji festivala.

Kroz dosadašnja izdanja festival je u svoju knjižicu suradnji upisao mnoge brandove kao što su Igle, Dioralop, Zoe Leggings, Baggis, Boonika i Startas, a svi su svoj brand prilagodili Illectricity Festivalu u seriji “limited edition”. Tako je Illectricity u misiji promoviranja mladih, ali etabiliranih dizajnerskih snaga, te se daje još jedna dimenzija onog vizualnog u konceptu festivala.

 

Ove godine Illectricity surađuje s modnim dvojcem Coded Edge koji je u samo nekoliko sezona ostavio zapažen trag na modnoj sceni. Poznati po specifičnom monokromatskom dizajnu, njihov koncept se savšeno uklapa u Illectricity festival.

Filip Eterović, jedan od organizatora Illectricity festivala: “I ove godine smo se željeli povezani s mladim, ali etabliranim dizajnerima. Coded Edge nas je fascinirao u svojoj estetici dizajniranja koja jako paše ovogodišnjem vizualnom identitetu festivala kojeg je stvorio poznati hrvatski dizajner Zoran Đukić. Mračna estetika, minimalistični pristup s dozom nepredvidivih glitch efekata, upravo je to što odlikuje našu suradnju. Illectricity se uvijek trudi podržati mlade kreativce, a Coded Edge dečki su više nego vrijedni pažnje.”

 

Ograničena serija Coded Edge Illectricity majica bit će dostupna u nagradnoj igri na Facebook stranici festivala www.facebook.com/illectricity. Majice možete osvojiti od početka festivala 4. prosinca, a na stranici će biti dostupna sva pravila.

 
  
Jedanaesto izdanje Illectricity Festivala audio-vizualnih umjetnosti odvija se od 4. do 12. prosinca na više lokacija u Zagrebu. Festival i ove godine predstavlja odličan glazbeni program i otkriva nove glazbene trendove, ali ima i veliki naglasak na edukaciji, te kroz seriju radionica promovira glazbu i vizualne umjetnosti. Od Sound Clash večeri koja otvara Illectricity festival 4. prosinca u Sirupu, preko svjetski poznate VJ akcije Bring Your Own Beamer, Videoskop Guerrile na tajnoj lokaciji, Nucomers večeri mladih DJ nada, radionice Illektroničke produkcije, sve do glavne večeri fesitvala 12. prosinca u zagrebačkom Boogaloo klubu kad nastupaju Emika, Dimensions Soundsystem, Koolade (live), Foil (live)i CFSN Dj-evi, Illectricity je festival koji daje pečat cijelom Zagrebu.
 
 
 
 
Foto: Jure Perišić
Modeli: Iva Gjopar i Matija Baotić
Objavljeno: 03.12.2015. u 14:18

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p