HRVATSKA MODA

Cro A Porter predstavlja najavnu kampanju

Nova sezona Cro A Portera
Cro a porter 
Ovosezonsko izdanje Cro A Portera traje od 15. do 17. listopada te ponovno posjetitelje i medije vodi na novu uzbudljivu lokaciju.

„Pred nama je 26. sezona koju s veseljem najavljujemo. Ovaj puta smo na novoj/staroj atraktivnoj lokaciji HAUBA@LAUBA, tik uz Kuću za ljude i umjetnost Lauba. Prostor je jako zanimljiv, a novost je da će se po prvi puta Cro A Porter održati u sklopu urbanog festivala koji se od 07. do 17. listopada održava u Haubi. Predstavit ćemo i neka nova dizajnerska imena, na kojima svake sezone inzistiramo jer oni donose osvježenje u samom projektu“, objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Cro A Portera.

Kao najava cijelog projekta snimljena je i popratna kampanja, a zvijezde ovosezonske kampanje su predivna Josipa Kusić i mlada Nikolina. Josipa je, pored Branke Bebić i Vanje Rupene, jedina hrvatska misica koja je ostvarila zavidnu inozemnu karijeru, a zahvaljujući svojoj klasičnoj ljepoti, još uvijek aktivno sudjeluje na svim relevantnim modnim tržištima. Mlada Nikolina strogo je čuvana tajna domaće mode, djevojka za koju se otimaju svjetski modni agenti. Iako je tek napunila 15 godina, Nikolina se do sada našla u ulozi modela na kampanjama modnih dizajnera Juraja Zigmana te modnog dvojca Vuletić-Hortig.
 
Cro a porter 
Kampanju je snimio mladi i talentirani Srečko Rundić koji već potpisuje modne editorijale magazina Diva i Elle te je dobitnik nagrada za modnu fotografiju. Make up potpisuje Petra Sever, a kosu Matej Tonković za salon Glamour. Kampanja je snimljena pod kreativnim vodstvom Viktora Drage, a modeli nose odjeću modnih kuća Nebo i Lokomotiva.

Cijeli projekt započinje 07. i 08. 10. plesnim natjecanjem Urban Chapter, a 10.10. je rezerviran za veliki party pod nazivom Superheroes by Burn, u organizaciji Cro A Portera i Laube.
Objavljeno: 02.10.2015. u 09:00
Tagovi: Cro a Porter

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p