HRVATSKA MODA

Cruise kolekcije u najboljem izdanju

Najljepši trenuci Dove Fashion.hr CRUISE događanja

Cruise kolekcije, koje vladaju svijetom prodaje u modnoj industriji, definitvno su osvježenje na domaćoj modnoj sceni koja je tražila neku novu nišu kroz koju će plasirati izvrstan proizvod na tržište.

Prošlosezonske kolekcije, kojima smo po prvi puta osjetili sve čari nešto lakšeg pret a portera, ove su sezone u sklopu Dove Fashion.hr CRUISE događanja, dobile svoj punokrvni nastavak. Odlična Ana Maria Ricov uspjela je realizirati jednu od ponajboljih kolekcija iz svoje radionice dok je njena kolegica Aleksandra Dojčinović ponovno dokazala svoj status na tržištu sofisticirane mode. Pravi melem za oči pružile su i revije Branke Donassy, Alduka, Galaša i dr. 


Uz Ricov i Dojčinović, još se jedan dizajner našao u odličnoj situaciji. Kolekcija 100%SVOJA, nastala u suradnji s brendom Dove i dizajnerom Ivicom Skokom, pronašla je svoju inspiraciju u stvarnim ženama koje su dokazale kako je ljepota svevremenska te da dolazi u mnogim varijantama.Gosti iz inozemstva, ali i mini eventi u sklopu CRUISE događanja, podsjetili su nas kako je završetak modne sezone idealna prilika za druženje sa svima onima koji s nama dijele svakodnevicu. Tijekom dana, sudionici i uzvanici su uživali u dnevnim Lavazza party-ima u klubu Bolero, na kojima su se služili ukusni kokteli od kave. 

Predstavnici medija, manekenke, sponzori, te svi oni koji stoje iza kamera ponovno su se okupili na tradicionalnom kuglanju u kojem su odmjerili snage sa celebovima. Za smijeh je ovoga puta bio zaslužan glumac Duško Modrinić koji nam se u šali pohvalio kako je: "Bija prvak u balotama". Pobjedu je odnio tim Saše Kopljara koji je sa svojim tadašnjim timom, pobijedio i prošle godine na prvom izdanju cruise kolekcija.

Novinari vs poznate face! Ima li boljih timova koji garantiraju zabavu? Što se tiče modnog svijeta, vjerojatno nema...

Kada su se svjetla pozornice ugasila, posjetili smo odlične after-e među kojima treba istaknuti WHITE PARTY by Perwoll u coctail baru Veradero na kojemu su svi uzvanici plesali do jutra.

Atmosferu su dodatno zagrijali white kokteli koji su specijalno pripremljeni za ovu večer. 

White Party se pokazao kao savršen uvod u najbolji završni party ikada, onaj na luksuznom mini cruiseru "Seastar" koji je s 300 VIP uzvanika isplovio iz luke i poveo ih na Retro back to 80's party. 

Ne možemo ne primjetiti kako je Marija Borić definitivno bila zvijezda večeri te sve prisutne oduševila plesnim pokretima i dobrim raspoloženjem. 

Red izvrsnih kolekcija, zabave i druženja ponovno je obilježio Dove Fashion.hr CRUISE događanje s kojeg vam šaljemo mnoštvo pozitivne energije!

Do sljedećeg druženja,Vaš FHR tim

Objavljeno: 04.07.2011. u 17:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p