HRVATSKA MODA

Čudesna šuma Suzane Koprivnjak

Debitantska kolekcija na pisti BIPA FASHION.HR-a

Suzana Koprivnjak 
Pobjednica ovogodišnjeg natjecanja za mlade dizajnere LIFT by Perwoll, Suzana Koprivnjak, sinoć se predstavila zagrebačkoj publici na pisti BIPA FASHION.HR-a svojom debitantskom kolekcijom i oduševila promišljenošću i zrelošću kakvu imaju stariji i iskusniji dizajneri te dokazala kako je zbilja zaslužila da joj se širom otvore vrata na domaćoj modnoj sceni.
 
Suzana je vrlo zrelo pristupila temi svoje prve kolekcije i dosljedno se držala iste obrativši pedantnu pozornost na detalje koji su krasili kolekciju. Modeli koje je mlada dizajnerica poslala na pistu izgledali su poput neobičnih bića iz neke zamišljene čudesne šume, zavijeni u kolorit koji se protezao od zelene i smeđe boje u nekoliko nijansi pa sve do tamne crne. U dvanaest total look-ova Koprivnjak je provukla sve odjevne elementa: kapute, haljine, veste, bluze, suknje i hlače. 
  Suzana Koprivnjak Suzana Koprivnjak 
Osobito je interesantna intervencija na materijalima izvedena paljenjem zbog čega se odjevni komadi doimaju kao da su izrađeni od paučine te stvaraju zanimljiv vizualni efekt i odlično se slažu u kombinaciji s drugim, "jačim" materijalima. Tako su lepršaviji materijali poput muslina i svile stajali uz bok s eko kožom, pletivima, vunenim tkaninama te ponešto umjetnog krzna i perja koji je izvrsno nadopunjavao dojam korišten u detaljima. Ruksaci na kojima su bile ispisane šumske životinje poput "jelena" ili "lisice" te jelenji rogovi na glavama modela izvrsno su zaokružili debitantsku modnu priču mlade dizajnerice o čijem će se radu sigurno još mnogo pričati. 
 
Suzana Koprivnjak
 
Suzana Koprivnjak 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 30.10.2015. u 08:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p