HRVATSKA MODA

Damir Begović pobjednik je Modnog Ormara!

Revijalna večer sedmog izdanja strukovnog modnog događanja + pobjednici

Novinarski i profesorski žiri unisono je donio odluku - Damir Begović, koji je na natjecateljskoj večeri posljednji predstavio zanimljive kreacije, pobjednik je 7.Modnog ormara!

Uz pohvale struke i medija, Begović će tako, i to u skorijoj budućnosti, vjerojatno predstaviti pret-a-porter kolekciju i tad će se najbolje vidjeti koliko je talentiran ovaj mladi kreativac i student 2.godine Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Početna pozicija zasigurno je dobra.

                            

Uz Damira, od strane međunarodnog profesorskog žirija pohvaljeni su i Pavla Aleksić za najbolji kostim, Barbara Radelja za koncept te specijalna pohvala ide Jeleni Matas koja je na pistu izvela likove iz omiljenih crtića.

                           

Žiri sastavljen od predstavnika medija odlučio je kako drugo mjesto pripada Saši Hortigu i Petri Vuletić dok treće mjesto zaslužuje Barbara Radelja.

                             

Uz pobjednike, revijalna večer Modnog ormara predstavila je kolekcije etabliranih imena domaćeg dizajna, među kojima su - Ivan Midžić, Artiđana, Nada Došen, LINK by Ogi&Zoran, Petra Pavlica i Stjepan Čuka, Clash of 9, Igor Galaš, Igor Dobranić, Sanja Jakupec i Tomo Jerčić.

Bivši studenti TTF-a i jedni od ponajboljih dizajnera hr-mode tako su prezentirali jedinstvene vizije kojim su osvojili publiku i dokazali kako, unatoč problemima s kojima se nose svi u lancu produkcije modnog dizajna (od fakulteta do ideje i industrije), postoji vjera u bolje sutra za sve protagoniste svijeta estetike.

 

Marko Banjavčić

Objavljeno: 17.11.2012. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p