HRVATSKA MODA

Danas nosim...

Dnevni look make-up artistice Simone Antonović
Simona Antonović 
Ovo je moj uobičajeni dnevni look (večernji zapravo bitno ne razlikujem od dnevnog). Volim se osjećati nesputano i ugodno u odjeći koju nosim, bez da me steže, stišće ili se pretjerano ističe, a to je upravo haljina koju ovaj put nosim.
 
& Other Stories je simpa high street brand koji nudi value for money. A njihova trgovina koju jako volim, nalazi se ulicu do hotela u kojem često boravim u Parizu kada putujem barem jednom mjesečno radi posla. Balerinke oduvijek volim i nosim, no po novom moraju imati barem dva centimetra pete radi boljeg držanja, a ove Vivienne Westwood sam vidjela na Alexi Chung i instant su me osvojile. Radi prirode svog posla nažalost skoro nikada ne nosim pete. Torba je Marc by Marc Jacobs i kupila sam je jer mi je trebala još jedna crna torba, dovoljno velika a dovoljno mala za svakodnevne potrebe. Nisam pretjerano od nakita, volim zlato i tanke narukvice i male satove poput ovog Nixon koji sam kupila u Colette trgovini u Parizu. Moj shopping se uglavnom odvija u Parizu i obavim ga za 2-3 sata.
 
Simona Antonović 
Simona Antonović 
Simona Antonović 
HALJINA: & Other Stories, CIPELE: Vivienne Westwood, TORBA: Marc by Marc Jacobs, SAT: Nixon, NARUKVICE: koraljna / Tadej, crveni konac s porukom “love, peace, presperity” / Thesaurus, Latica by Petra Kurtela, SUNČANE NAOČALE: Prada
 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 05.06.2015. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p