HRVATSKA MODA

Dašak retra u novoj eNVy room kolekciji

Pogledajte novu kampanju poznatog dvojca

eNVy room vam danas predstavlja kampanju nadahnutu talijanskim neorealističkim filmovima u maniri ranih djela Fellinia. Dok crno bijele fotografije neodoljivo podsjećaju na povijesni i sentimentalni dokument ne tako minulog vremena, fotografije u boji prikaz su realistične slike gdje je naznačena ljudska dimenzija kroz glamuroznu prizmu modne fotografije.
 
eNVy room kolekcija za nadolazeću hladnu sezonu prikazana je početkom ove godine na Perwoll Fashion.hr-u a određuju je čipka, suptilne teksture, igre dužinama i retro krojevi koji su posebno naglašeni stylingom u ovoj kampanji. Lepršavi i svjetlucavi materijali rezervirani su za večernju modu pa su tako drapirane maksi haljine bogato nabrane u struku, dok svjetlucave haljine izrađene od zelenih ljuskica i perlica senzualno omataju tijelo otvarajući samo leđa kao zavodljivi detalj koji laska ženskom tijelu.

Čarobne vizure Staroga Grada na otoku Hvaru, njegove kamene kuće ukrašene škurama, griljama i razigranim tiramolima poslužile su kao idealna kulisa našem poznatom fotografu Šimi Eškinji kojem je ispred objektiva u ulozi zaštitnog lica nove eNVy room kampanje stala Marija Kolak, model iz agencije Talia.

 
 
 
 
 
 
 
Objavljeno: 11.09.2014. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p