HRVATSKA MODA

David Beckham Modern Essentials selected by H&M u Zagrebu

Preshopping event okupio veliki broj poznatih
David Beckham H&M 
H&M prodavaonica na Cvjetnom trgu je u utorak 16. veljače bila destinacija svih ljubitelja muške mode i zabave koji su uživali u ekskluzivnom preshopping eventu na kojem je predstavljena Modern Essentials selected by David Beckham kolekcija.

Preko 100 uzvanika uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, koktelima i odličnoj glazbi. Tom prigodom glazbenik Vlaho Arbulić, glumac Miran Kurspahić, nogometaš Jerko Leko i vaterpolist Andrija Bašić prvi su odjenuli komade iz nove kolekcije.

Stilska ikona David Beckham snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju za proljeće 2016. pod nazivom Modern Essentials selected by David Beckham. Reklama je snimljena na ulicama Lisabona na kojima David shvaća da svi žele biti odjeveni kao on. Kampanja kreće 18. veljače na televiziji i u kinima, kao i online.

David Beckham H&M
To je druga Davidova suradnja s redateljem Fredrikom Bondom u kojoj se nastavlja tema posljednje reklame s komičarom Kevinom Hartom odjevenim isto kao David. U novom filmiću David izlazi iz hotela da bi otkrio kako su svi oko njega odjeveni kao on, uključujući djecu na skejtovima, bebu, bakicu, baš svakog čovjeka u gradu. Filmić će popratiti kampanja za tisak koju je snimio Mario Sorrenti.

Miran Kurspahić
Miran Kurspahić
 
Kampanja je usredotočena na Davidovu ulogu stilske ikone milijunima muškaraca širom svijeta. U Davidovu slučaju radi se o miješanju tradicionalne muške mode sa svježim idejama koje unaprjeđuju modu. Komade koje nosi u filmu odabrao je sam David iz kolekcije Modern Essentials i savršen su primjer njegova bezvremenog stila.

David Beckham H&M
„Uvijek se sjajno zabavim snimajući kampanje za H&M. Zbilja razumiju moj stil i moj smisao za humor. Bilo je sjajno odjenuti elegantne komade kolekcije Modern Essentials i istodobno se dobro zabaviti“, kaže David Beckham.

Marko Šabarić, Jure Perišić i Tomislav Kliškinić
Marko Šabarić, Jure Perišić i Tomislav Kliškinić 
 
Kampanja donosi najnovije iz kolekcije Modern Essentials selected by David Beckham. Svake sezone David odabire omiljene komade iz H&M-ove muške kolekcije Modern Essentials oblikujući garderobu od uobičajenih komada i novih klasika na koje se muškarci mogu osloniti cijele sezone. Nova kolekcija bit će dostupna u svim H&M-ovim trgovinama s muškom odjećom u dva navrata – 18. veljače i 10. ožujka – i online.

Foto: John Pavlish
Objavljeno: 17.02.2016. u 10:26
Tagovi: H&M, David Beckham

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p