HRVATSKA MODA

Debitantska kolekcija Martine Budek oduševila publiku

Aman- novo ime na pisti BIPA FASHION.HR-a

Aman 
Gromoglasni, oduševljeni pljesak prolomio se iz publike BIPA FASHION.HR-a tijekom defilea debitantske kolekcije Martine Budek, novog i definitivno obećavajućeg imena na domaćoj modnoj sceni! Martinin brend Aman svakako je obilježio treću večer zagrebačkog modnog događanja, a kolekciji predviđamo veliki uspjeh i željno iščekujemo nova ostvarenja iz njezine radionice.

Damska elegancija u kojoj se nazire sklonost klasici, ali s pomakom, obilježila je prvu kolekciju Martine Budek. Gotovo je svaki izlaz izazivao glasno oduševljenje modne publike koja je odmah prepoznala kvalitetu u korištenim materijalima kao i izrazito pedantan pristup kvaliteti kroja. Kolekcija, koja se sastojala od čak 25 kompletnih lookova odisala je ženstvenošću, a komadi se mogu međusobno kombinirati te slagati drugačije i upečatljive kombinacije. Upravo se ta upečatljivost pojavila u zanimljivom korištenju materijala i jarkih boja, pa su određeni odjevni komadi u kolekciji pravi statement u kojima zasigurno nećete proći neopaženo.
 
Aman 
Aman 
Kroz ready to wear kolekciju namijenjenu recentnoj hladnoj sezoni provlače se svi odjevni elementi, od haljina i hlača, pelerina i sakoa pa sve do kaputa koji, po dosad viđenom, predstavljaju Martini najjači adut. Doslovno je svaki savršeno izveden, kvalitetan, pedantno izrađen i vizualno interesantan. Teško je bilo prikriti oduševljenje time što je novo lice na modnoj sceni isprva toliko dobro! 
 
Aman
  Aman Aman
 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production   
 
Cijelu kolekciju Martine Budek pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 30.10.2015. u 08:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p