HRVATSKA MODA

Designer Store Krug oduševio splitsku publiku

Revija splitskih dizajnerica

  
Dizajnerski kolektiv iz Splita kojeg čine dizajnerice Emina Štrkljević, Margita Videtić, Katarina Bilan i Selma Štrkljević Mravak, održao je u ponedjeljak, 12. listopada reviju u Caffe Baru Galerija Split. Dizajnerice su predstavile nove kolekcije za narednu sezonu svojih brandova Chicks on Chic, Dott. i Little Wonder.
 
Na oduševljenje brojnih posjetitelja i u ugodnom ambijentu kafića koji se nalazi u sklopu Galerije Umjetnina u Splitu pistom su prodefilirale modne vizije četiri dizajnerice koje su se savršeno nadopunjavale. Na pisti smo mogli vidjeti bomber jaknice od zmijskog uzorka, ručno vezene balonere, culotte hlače, ogrtače kimono kroja, ručno rađene kožne ruksake i torbe, itd. dok je svaku kombinaciju krasio Little Wonder nakit.
   
 
Odjeća je i ovog puta izrađena od prirodnih materijala s maksimalnim naglaskom na udobnosti, a Little Wonder nakit zablistao je u elegantnoj kombinaciji ručno rezanog mesinga, oniksa i bijelog koralja.
Designer Store Krug ovom revijom oduševio je splitsku publiku, a sve kolekcije možete kupiti i razgledati u Krugu na adresi Nepotova 1 u samom srcu Dioklecijanove palače.
   
 
 
 
 
Revija je održana pod pokroviteljstvom prodajnog lanca Pittarosso, Caffe Bara Galerija Split i Kino Kluba Split pod producentskom palicom Paule Jurišić.
  
 
Foto: Darko Škrobonja i Karlo Simović
Objavljeno: 16.10.2015. u 16:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p