HRVATSKA MODA

Diana Viljevac inspiraciju pronašla u starom Hollywoodu

Pogledajte novu kampanju koju potpisuje Jelena Balić

Diana Viljevac u svojoj novoj kolekciji okrenula se u smjeru Hollywooda i na domaću modnu scenu donosi dašak starog Hollywooda. Haljina je bila i ostala njena vječna inspiracija, no ovaj put njene ideje i vizije odvele su je u svijet raskoši i glamura nekog davnog doba. Haljina u Dijaninoj interpretaciji dobiva novu dimenziju  ženstvenosti. Upravo je inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica pronašla u divama crvenog tepiha koje svojom pojavom oduzimaju dah.

'Senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost najpoznatijih glumica zlatnog doba Hollywooda probudit će u svakoj od vas onu glamuroznu i ženstvenu divu. Ženstvenost u svojoj punoj formi u ovoj kolekciji došla je do potpunog izražaja.' poručila je dizajnerica.

U kolekciji koja se sastoji od 29 modela dominiraju haljine, kombinezoni, ogrtači i toalete. Svaka haljina, svaki odjevni predmet ima svoju priču, unikat je i inspiriran je divama - glumicama iz pojedinog filmskog klasika. Posebnu pažnju u ovoj kolekciji dizajnerica je posvetila detaljima poput cirkona i štrasa koji su ručno šivani na saten, keper, čipku i likru.


photo: Jelena Balić

model: Lucija Jelčić ( IM model agency )

make up: Mirta Velčić

hair: Josipa Cerovečki

jewellery: Iva Viljevac

 

Objavljeno: 21.02.2014. u 15:59
Tagovi: diana viljevac

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p