HRVATSKA MODA

Diana Viljevac predstavlja idealne blagdanske haljine

Novogodišnja noć u znaku domaćeg dizajna

Diana Viljevac 
Vrijeme prosinca je vrijeme kada sve žene intenzivno razmišljaju kako u novogodišnjoj noći i za vrijeme blagdana biti elegantne i dotjerane. Upravo osluškujući želje i potrebe svojih klijentica dizajnerica Diana Viljevac osmislila je šest idealnih haljina nosivih u svim prigodama.
 
Jednostavne haljine krase raskošni materijali poput čipke koja je ručno šivana i laganog organdija, dok odabirom boja dizajnerica slavi eleganciju samih haljina. Kolekcijom prevladavaju plava, roza, crna crvena i pudrasta boje koje svojim sjajem dodatno naglašavaju čaroliju blagdanskog doba. Što se tiče krojeva oni su strukirani i ženstveni uvijek naglašavajući ljepotu i liniju ženskog tijela, dok lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom.
 
Diana Viljevac
Mini kolekcija od šest haljina predstavljena je i povodom lansiranja web stranice / shopa na kojoj svakodnevno možete pregledati sve haljine i druge aktivnosti, dok još jedna novost je i aplikacija za i-phone i android (Diana Viljevac) na kojoj svakodnevno možete pratiti sve novosti poput novih kolekcija, sniženja, nadopuna.
  Diana Viljevac
 
Diana Viljevac  Diana Viljevac Diana Viljevac Diana Viljevac
 
Foto: Goran Matijašec
Make up: Andrea Leko
Frizura: Lidija Štokić (Schwarzkopf Professional)
Models: Nika Maljenović (Talia Model) Antonija Palić
Objavljeno: 01.12.2015. u 11:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p