HRVATSKA MODA

DIORALOP na Beogradskom Fashion Weeku

Modna izložba poznatog dzajnerskog dvojca

Dioralop

Nakon uspjeha na londonskom, francuskom i američkom tržištu i prisustva u svjetski poznatim multibrend radnjama kao što su Opening Ceremony i MK2UK, hrvatski brend Dioralop će se modno-multimedijalnom izložbom predstaviti domaćoj sceni u okviru jubilarnog 40. Beogradskog Fashion Week-a, a u organizaciji online platforme SAMPLE. Otvaranje izložbe održat će se u petak, 28. oktobra u 21h u novoj galeriji ПРОЗОР. 

Iza imena DIORALOP stoje Andreja Bistričić - diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, postdiplomske je završila na Central St. Martinsu, a potom stažirala u Alexander McQueen studiju i Maja Merlić, diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a osim mode trenutno radi i dizajn interijera. Inspirirane subkulturom i Polaroid fotografijama Maja i Andreja stvaraju printeve koje potom digitalno štampaju u Velikoj Britaniji.

U skladu s galerijskim prostorom izložba će biti podeljena na 3 celine, a to su: skulpturalna prezentacija odjeće, video prezentacija – prikazivanje kratkih modnih filmova i na kraju - pop up radnja u kojoj će biti izloženi limitirani komadi garderobe napravljeni posebno za ovu priliku. Događaj će upotpuniti muzika Strahinje Beganovića koji stoji iza imena HETEM.

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.10.2016. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p