HRVATSKA MODA

Divan nakit kao stvoren za posebne blagdanske outfite

Minimalistički nakit inspiriran ženstvenošću i perfekcionizmom!

Karizmatična i uspješna mlada dizajnerica Iva Viljevac razveselila nas je čarobnom blagdanskom kampanjom koja donosi novitete od kojih zastaje dah, ali i ponovljene komade nakita koji su neizbježni za nadolazeću sezonu. Kolekciju koja odiše minimalizmom i prigušenim koloritom idealnim za hladnu sezonu prve su isprobale nevjerojatno talentirane Nika Turković i Dora Predojević, inspirativne i posebne žene koje su unijele vlastiti karakter u kolekciju koja će postati nezaobilazan trend blagdanske sezone.

Nije slučajnost da je poznata dizajnerica izabrala baš Niku i Doru kao zaštitna lica energične kampanje, s obzirom na to da kolekcija predstavlja idealne ukrase za žene koje cijene dominantan komad nakita koji nenametljivošću privlači poglede. Nika Turković, mlada umjetnica koja ne krije činjenicu da za vlastiti rad ima velika očekivanja te da i sama cijeni proces stvaranja i onih najsitnijih detalja kako bi završna priča bila savršena, idealno je lice brenda koji od samog početka ima poseban vizualni identitet. U tonu perfekcionizma stvoren je nakit s karakterom, inspiriran ženama s jasnim ciljevima koje i kroz minimalistički stil održavaju prepoznatljivost i originalnost.

Kreativnost, inspiracija i ljepota samo su neki od epiteta koji povezuju brend Ive Viljevac i Doru Predojević, zaljubljenicu u modu čije lice povezujemo s besprijekornim stilom te čije modne kombinacije prati gotovo 50.000 followera na Instagramu. Svestranu influencericu niti prezaposlenost ne može omesti da svakodnevno iznenadi stilom koji je baš uvijek drugačiji od drugih i koji izražava puno više od modne kombinacije, baš poput nakita s potpisom Ive Viljevac. Modeli koji nisu samo ukrasi već predmeti žudnje iz kojih pršte emocije i razigranost osobe koju ukrašavaju, posjeduju posebnu moć isticanja vlastitog stila, te su idealni kao ukras s kojim ćete ući u Novu godinu.

Kolekcija predstavlja nove modele nakita od poludragog kamenja, nešto jednostavniji dizajn za ljubiteljice klasike koji obogaćuje cijeli outfit, a kao posebno iznenađenje ističe se nakit s riječnim biserima iz prirodnog uzgoja- model koji se već nakon prvog predstavljanja nametnuo kao favorit među ljubiteljicama decentnih detalja.

Cijela kolekcija je, osim dolaskom najljepšeg dijela godine, inspirirana razigranim otkrivanjem ženstvenosti koju posjeduje svaka od nas, a imajući u vidu da je nakit ponekad najbolji poklon, cijeli proces poklanjanja podignut je na višu razinu. Diskretni ukrasi i elegantne forme zastupljeni su u svakom komadu ručno rađenog nakita s kojim spremno očekujemo ovogodišnju zimsku čaroliju. Ovom blagdanskom kolekcijom, dućan ujedno slavi i svoj prvi rođendan.

Kako biste se na vrijeme pripremili za nadolazeće blagdane, novu kolekciju nakita Ive Viljevac možete isprobati i kupiti u Petrinjskoj 33 ili na službenoj stranici Ive Viljevac.

Fotografije: Karmen Poznić,
Šminka: Matea Lusbo
Kosa: Lidija Štokić Hairvetica
Objavljeno: 04.12.2019. u 10:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p