HRVATSKA MODA

Divan nakit kao stvoren za sve one koji vole minimalizam i klasiku

My Mon Mon i nova Silver kolekcija su sve što ovih blagdana želimo!

Nova My Mon Mon kolekcija nosi puno novosti za ljubitelje hrvatskog dizajnerskog nakita. Materijali od kojeg su modeli izrađeni su srebro, medicinski čelik, bakar i mesing koji su najčešće pozlaćeni u 18k pozlati. No jednako tako posebna pažnja pridana je novim gradivnim elementima koji u međusobnoj suradnji daju potpuno drugačije vizualne cjeline kao produkt.

Ono što Simple kolekciju izdvaja od dosadašnjih je proces dekonstrukcije, odnosno micanje svih elemenata koji su do sada gradili svaki pojedini komad My Mon Mon nakita. Zbog dizajna u kojem se kombiniraju čvrsti geometrijski oblici koje smo do sada mogli vidjeti u prethodnim kolekcijama branda My Mon Mon, u zlatnoj i srebrnoj varijanti nakit spojiv je s kontekstom svakodnevnih modnih kombinacija, ali se jednako tako može podići u profinjenu i senzualnu kontekstualnu cjelinu.


Metodom sve popularnijeg recyclinga u modnoj produkciji izgrađena je potpuno nova i snažnija vizualna priča. Naglasak je na kvaliteti te shvaćanju važnosti svakog oblika i proporcija nastalog u atelieru te gradnji novih modela od istih komada. Odnosi veličina i kontrasta boja metala novoj Simple kolekciji daju potpuno novi duh koji će voljeti žene buntovnijeg modnog izričaja. Nakit se može integrirati u modnu priču svake žene ponaosob, gdje će ona kombinacijom spajanja različitih modela stvoriti vlastitu kolekciju. Osim naušnica, ogrlica i narukvica, ovoga puta možete pronaći i zavidnu kolekciju prstenja od lijevanog srebra koji se prema željama klijenta mogu pozlaćivati u gold, rose gold i antracit pozlati.

Kolekcija je dostupna online!


Foto: PR
Objavljeno: 10.12.2019. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p