HRVATSKA MODA

Divan svijet Jolie Petite by Ljupka Gojić

Donosimo kolekciju za jesen/zimu 2010/11

Hrvatski modni brend koji je gotovo preko noći osvojio simpatije modne kritike, ali i šire javnosti, ovih dana je predstavio najnoviju kolekciju za sezonu jesen-zima 2010 / 2011. koja nastavlja pratiti inovativnu ideju razvoja Jolie Petite „curice" iz kolekcije u kolekciju.

Nakon laganih ljetnih majica, potkošulja i koktel haljina Jolie Petite u zimskoj sezoni zasjala je isključivo na prirodnim materijalima kao što su vuna i pamuk koji su korišteni za brojne kreacije originalnih krojeva. Svi modeli već su dostupni na službenoj stranici www.joliepetite.com.

„Podrapanka", „Katja", „Petra", „Gro", „Melita" i „Puli" samo su neki od naziva nove zimske kolekcije unutar koje se nalaze veste, majice, haljine i kao poseban novitet kombinezoni. Paleta boja bazira se na neutralnim tonovima sive, crne i maslinaste koje se pokazuju kao izvanredne podloge za sve eklektičnije Jolie Petite curice maštovito ukrašene brojnim slojevima čipke i kožnim detaljima.

"Na prvi pogled naša Jolie Petite „curica" predstavlja relativno jednostavan motiv, ali naš najveći izazov je njena reinterpretacija svake sezone. Želimo pokazati kako u svakoj kolekciji i viziji Jolie Petite može biti potpuno drugačija, ali ipak zadržati svoju osnovnu nit vodilju. Nova kolekcija puna je zakovica na ramenima i rukavima, namjerno smo podrapali majice radi istaknutije teksture, nježno smo se poigrali s volumenom rukava i efektom prugica. Zimske kolekcije uvijek prenose stilski snažne poruke tako da smo se koncentrirali na vlastitu verziju rock chica primjenjenog na majice, ali i na kontrastne baby-doll krojeve." izjavila je Ljupka Gojić-Mikić.

Intrigantan, ali pažljiv detalj su kombinezoni koji u formi kompletnog looka najavljuju teženje kreativnog tima Jolie Petite za stvaranjem kolekcije potpune dnevne i večernje garderobe. Osim glavne zimske kolekcije, Jolie Petite priprema brojna „limited edition" iznenađenja u formi specijalnih capsule kolekcija kakva će primjerice biti Jolie Petite x Christmas početkom prosinca 2010.

A.B.

Objavljeno: 07.10.2010. u 12:45
Tagovi: Jolie Petite

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p