HRVATSKA MODA

Divna nova kolekcija Hippy Gardena potpuno nas je oduševila

#NEVERSTOPCHANGING

Sinoć su odaje i tajnoviti hodnici Klovićevih dvora zasjali posebnim modnim sjajem. Ovaj galerijski kompleks odisao je visokom modom urbanog karaktera za što je u potpunosti zaslužan Hippy Garden tim na čelu s dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić.

Na glavnom ulazu dočekala nas je atraktivna majstorica koja je virtuoznim pokretima motala šećernu vunu. Na sveopće zadovoljstvo uzvanici su znali da ova večer neće biti predvidljiva te da iznenađenja kojima nas sad već tradicionalno Đurđica časti nema kraja. Duž foajea uživali smo u izložbi vizuala beauty fotografija autora Šime Eškinje, modela Leonarda Zeba, a ulaskom u mirisom obavijenu dvoranu, dekoriranu raskošnim tepisima zakoračili smo u predivan Hippy Garden svijet.Đurđica je predstavila divne krojeve i detalje koji oduševljavaju, ali ne odskaču od prepoznatljivog stila kuće Hippy Garden. U kolekciji od 60-ak modela, ističu se dugačke elegantne haljine s asimetričnim izrezima, mašnama i ukrasima, kao i pletene kimono toalete s ravnim i V izrezom, koje će biti veliki hit nadolazeće sezone. Đurđica je u modu odlučila vratiti i moćnu crvenu boju koja je osvanula na velikom broju raskošnih modela. Diskretni modni dodatak je i traka za kosu, a torbe su bordo, crvene i narančaste kojima je odana počast živopisnom duhu sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

'Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ona ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima te da budu ponosne na ono što jesu i za što se zalažu' -izjavila rekla je Đurđica Vorkapić.

Svoju autonomnost struke brižno čuva tako što u svom stvaralaštvu produbljuje strast za novim te njeguje slobodu istraživanja novoga. Takvim stavom i djelom modu čini bogatijom i u duhu vremena. Ova suvremena i zrela kolekcija pobudila je i neke sentimentalne osjećaje prema orijentalnoj kulturi bez primisli da prodre u misaoni diskurs rigidnih promatrača.


Foto: PR
Objavljeno: 16.10.2019. u 15:02
Tagovi: Hippy Garden

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p