HRVATSKA MODA

Divni modni komadi koje ćete kombinirati s lakoćom!

Nježna, romantična i puna sjajnih ideja nova STEHLIK kolekcija ‘DREAM’!

Stvorena sa svrhom da traje i s fokusom na biorazgradive I prirodne materijale nova Stehlik kolekcija za proljeće/ljeto 2021. poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade. Za ovu modnu sezonu dizajnerica predlaže kombinaciju boho chica, indie stila, suvremene romantike, ali i elegantnih komada u bijeloj i baby blu boji. Bogate, duge, lepršave haljine intenzivnog ili nježno-cvjetnog uzorka oduševljavaju na prvi pogled. Haljine od svile razigrane su okomitim volanima, gdje se naglašava djevojačka razigranost, elegancija I individualnost.

Dizajnerica koja investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima već slave unikatan stil te nosivost od jutra do večeri. Njezine odjevne kombinacije u sebi nose dozu eklektizma, no istovremeno očaravaju svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji.


Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja statement modele koji će postati miljenici svake modne individualke. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju – vrhunski krojeni kombinezoni I haljine od ekološki prihvatljivih materijala poput Tencela , haljine od svile , bomber jakne od organze , ključni su komadi sezone. Printane haljine od svile u su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive sa bow tie detaljem, postaju vaš omiljeni komad za sve prilike.


“Svaka žena od STEHLIK komada kreira svoj trend i to načinom na koji ga nosi i prezentira kroz svoju energiju i stil života. Mi smo samo tu da je inspiriramo i damo joj potrebne elemente da se kroz modu izrazi onako kako ona to želi. “ . kaže dizajnerica. Kolekcija je dostupna u Stehlik studio u Puli na adresi Zagrebačka 7, te webshopu.

 

Models : Ana Rutić i Martina Marleku
Foto: Sara Šijan
Hair: Artistic
MUA: Klara Sošić
Set décor : Flor d´Jana

Objavljeno: 28.04.2021. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p