HRVATSKA MODA

Divni stylish komadi koje ćete nositi još puno sezona!

Podržimo domaći dizajn i budimo tu #jednizadruge

Premda su poznati high street brendovi najčešća destinacija kada govorimo o shoppingu, i to prvenstveno zbog pristupačnih cijena, ponekad nije naodmet sagledati situaciju s nešto drugačije strane. Naime, domaći dizajneri u svojoj ponudi imaju doista raznovrstan asortiman, što se tiče dizajna, ali i cijena, stoga nema nikakvog razloga da ne odlučite priliku dati domaćim kreativcima kojima je to u ovom trenutku prijeko potrebno.

Kupnja iz naslonjača na poznatim svjetskim online platformama u konačnici ne pokazuje se znatno povoljnijom jer košaricu u tren oka napunimo, nerijetko nepotrebnim sitnicama, čiji je vijek trajanja iznimno kratak. Upravo je zato sada pravi trenutak da budemo tu #jednizadruge, pomognemo domaćem dizajnu i zablistamo u divnim posebnim odjevnim predmetima koje ćete, bez razmišljanja, nositi još puno sezona! Trenutna situacija u kojoj se nalazimo kao posljedicu ostavlja brojne probleme, a tek vrijeme će pokazati kako i na koji način ćemo se s istima nositi. Uvriježeno mišljenje da pojedinac ne može promijeniti puno valja u postupnosti ostaviti po strani, djelovati na mikro razini koja na kraju ima iznimno veliku snagu i utjecaj. Iako moda i odijevanje sada možda i nisu pri vrhu prioriteta, riječ je o malim životnim radostima koje čine razliku, uveseljavaju svakodnevicu cijelu situaciju čineći puno ljepšom. Kao što smo spomenuli, domaći dizajn treba veliku pomoć, a to je vrlo jednostavno izvedivo odlučite li svoj novac uložiti u pomno i s velikom ljubavlju izrađene odjevne predmete.

KLISAB

Prilikom kupnje dizajnerskog komada treba imati na umu da se kupuje nešto posebno, drugačije i unikatno, nešto što modu čini platformom za propitkivanje vlastitog stila, eksperimentiranje i zadiranje u nove forme odijevanja koje su se možda prije činile nedostupnima ili nenosivima. Izgradnja vlastitog identiteta modnim stazama neizmjerno je zanimljivo iskustvo koje u ovim trenutcima opušta i smiruje te pokreće kreativnost i zaokuplja misli nekim fluidnijim 'brigama'. Bez obzira na to koji je vaš osobni stil, u ponudi domaćih dizajnera koje smo izdvojili, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, kao i otvoriti nove vidike i horizonte te kada ova situacija završi, zablistati u najljepšem sjaju!

Robert Sever

Ana Maria Ricov

U nastavku smo izdvojili samo neka od domaćih dizajnerskih imena koji svoje kreativne vizije vrlo uspješno prenose u odjeću, stoga predlažemo da se udobno smjestite u najdraži kutak svog doma i otkrijete sve modne čari koje će vas zasigurno inspirirati na kreiranje brojnih kombinacija s nešto posebnijom i unikatnijom pričom!

A'marie

Lokomotiva by Lana Puljić

Les Émaux, Loré

Soel by Sonja Lamut

Boudoir

ANTHONY AVANGARD

Marija Kulušić

TWINS by Begović & Štimac

Staša Design

Identity by Igor Djuga

Diana Viljevac

Branka Donassy

ELFS

Foto: Instagram, PR, A'marie, Boudoir, Staša Design, Diana Viljevac, Elfs
Objavljeno: 10.04.2020. u 15:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p