HRVATSKA MODA

Dizajneri kao zaštitna lica kampanje Portanova Fashion Incubatora

DO YOU SPEAK FASHION

Moda je uvijek bila jezik, a taj jezik sada govori više ljudi nego ikad. I u 17. sezoni Portanova Fashion Incubator mjesto je na kojem se rađaju nove modne ideje i imena, susreće mlada energija i različiti modni stilovi. 

Portanova Fashion Incubator, najutjecajnije regionalno natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere u regiji, kampanjom DO YOU SPEAK FASHION najavljuje svoje 17. izdanje koje će se održati 10. i 11. studenog u centru Portanova u Osijeku.

“U općoj histeriji koja je zahvatila svijet i modnu industriju, danas je teško odrediti što je ukus i što je dobar ukus. U tom sveopćem kaosu zapravo pravila nema, brendovi sve više liče jedan drugome”, kaže Nikola Beban, voditelj projekta PFI. “Moda nam je danas dostupnija nego ikad prije i koristimo ju za komuniciranje svojih ideja i identiteta. Uživamo u toj slobodi kreiranja vlastitog stila i to je ono što ova kampanja slavi.”

Šest mladih dizajnera, svježa krv naše modne scene, izabrani su za zaštitna lica najavne kampanje za 17. Portanova Fashion Incubator. Mona Lacko, Mirjana Klepić, Antun Aščić, Sonja Lamut, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, svi su svoje karijere započeli na osječkoj pisti da bi danas postali mladi poduzetnici čiji je rad i originalan stil zapažen. Autorski tim čine Mare Milin (fotografija), Krešimir Grancarić (grafika), Petar Trbović (styling), Kristina Atletić i Nada Viljevac (MUA i hair za učilište Profokus).

Foto: Mare Milin

Objavljeno: 07.09.2017. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p