HRVATSKA MODA

Dizajneri odabrali modele za 20. jubilarni BIPA FASHION.HR

Održan casting za nadolazeći BIPA FASHION.HR

Casting BIPA FASHION.HR 
Povodom nadolazećeg jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a, u subotu 17. listopada je u Kinu Europa održan casting za izbor modela koji će nositi revije poznatih modnih dizajnera. Svoju priliku da budu dio najveće modne manifestacije u regiji potražili su brojne djevojke i mladići među kojima su zabljesnula i neka nova lica. 

Ovo je prvo druženje modela i dizajnera koji će uskoro predstaviti nove kolekcije i svoje modne vizije za nadolazeće sezone. Među njima su svima poznata imena: Ivica Klarić, ELFS, eNVy room, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, HEDRA by Ana Jagić, Boris Banovića, Ane Bogdan i Vesna Sposa.

Casting BIPA FASHION.HR
 
Casting BIPA FASHION.HRTihana Harapin Zalepugin sa svojim curama 
 
Casting BIPA FASHION.HR

Pobjednica ovogodišnjeg natječaja
LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji, prvi će put nastupiti na BIPA FASHION.HR-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.
 
Casting BIPA FASHION.HR
Casting BIPA FASHION.HR 
Jubilarni 20. BIPA FASHION.HR održat će se od 27. do 31. listopada 2015. u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, na površini većoj od 4.000 metara kvadratnih. BIPA FASHION.HR po sezoni posjeti više od 5.000 uzvanika, te više od 200 akreditiranih medija koji generiraju preko 1.400 objava u nacionalnim medijima na godišnjoj razini.
 
Casting BIPA FASHION.HRVinko Filipić, Aleksandar Šekuljica, Kristina Burja, Ivan Tandarić, Vesna Sposa, Zoran Aragović, Suzana Koprivnjak, Martina Felja, Ana Jagić, Ivica Klarić, Ana Maria Ricov, Martina Budek i Nikica Ivančević 

Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 17.10.2015. u 15:15
Tagovi: BIPA FASHION.HR

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p