HRVATSKA MODA

Dizajnerica Morana Krklec preusmjerila je humanitarnu akciju pomoći njuškicama u azilu za pomoć stradalima od potresa!

Sjajan primjer kako modu pretvoriti u odličnu humanitarnu priču!

Kraj godine savršena je prilika da cijelu priču zaokružimo s dobrim i humanitarnim dijelom te tako ostavimo neki pozitivan trag u ovoj izazovnoj 2020. godini. Upravo se tom mišlju vodila i dizajnerica Morana Krklec, koja je odlučila ostatke svojih tkanina iskoristiti za pomoć njuškicama u azilu, no zbog činjenice da su brojne obitelji u jučerašnjem potresu ostale bez svojih domova, ova humanitarna akcija preusmjerena je za pomoć stradalima od potresa!

Prije svega nekoliko tjedana pozivali smo vas da ovog prosinca napravite dobro djelo kupnjom igračkice za svog ljubimca te tako pomognete njuškicama u azilu, potaknuti sjajnom humanitarnom akcijom domaće dizajnerice Morane Krklec. Zbog novonastale situacije jučerašnjim potresom i velikog broja ljudi, kao i životinja, koji se trenutno nalaze u potrebi, dizajnerica će sva sredstva dobivenim od prodaje igračaka, koje su kreirane od ostataka njezinih tkanina, biti donirana za pomoć stradalim područjima od potresa: "Svi ste vidjeli da sam kroz 12. mjesec imala aktivnu akciju prodaje psećih igračaka, s ciljem da od skupljenih sredstava pomognemo udruzi za pomoć životinjama 'Sigurna Kućica'. U dogovoru s volonterima iz udruge sva prikupljena sredstva preusmjeravam na pomoć za stradala područja." - stoji u Facebook objavi dizajnerice.

Podsjećamo, igračkice možete naručiti direktno kontaktirajući dizajnericu, putem DM-a na Facebooku ili Instagramu, kao i putem maila modesign.info@gmail.com, a također ih možete kupiti i u njezinom ateljeu u Zagrebu!

Foto: Privatan album
Objavljeno: 30.12.2020. u 14:58
Tagovi: morana krklec

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p