HRVATSKA MODA

Dizajnerski komadi po fanstastičnim cijenama!

Ekskluzivna kolekcija Instant Chic Roberta Severa na sniženju
 FASHION.HR by Robert Sever
 
FASHION.HR by Robert Sever jesenska kolekcija kreirana ekskluzivno za BIPU, možete naći po fantastičnim cijenama. Akcijska prodaja traje sve do 19. veljače u BIPA trgovinama, a cijene padaju sve do 30%.
 
Modna linija FASHION.HR by Robert Sever pod nazivom Instant Chic nastavak je suradnje kreativnog tima FASHION.HR-a s vrhunskim domaćim dizajnerima s ciljem stvaranja jedinstvenih mini kolekcija koje svojom pristupačnošću i trendi dizajnom osvajaju tržište. 
      FASHION.HR by Robert Sever
Aktualna cijena 109,90 kn (sniženo s 159,90kn)

FASHION.HR by Robert SeverAktualna cijena 129.90 kn( sniženo s 189,90 kn)

FASHION.HR by Robert Sever mini kolekciju čine odjevni komadi neophodni za chic izgled svake žene: haljina, majica, remen s dugačkim resama, remen s printom, torbica i pašmina. Ideja dizajnera bila je napraviti nekoliko modnih komada koji će zajedno, ali i odvojeno s drugim odjevnim komadima učiniti da se žena osjeća posebno i chic.
      
FASHION.HR by Robert SeverAktualna cijena 64,90 kn (sniženo s 89,90 kn)
 
FASHION.HR by Robert SeverAktualna cijena 79,90 kn (sniženo s 109,90 kn)


Krojevi su vrlo jednostavni, ali zanimljivi i bogati detaljima. Kad su u pitanju boje, dizajneri prate svjetske trendove ove sezone: siva i ljubičasta u kombinaciji s crnom i zelenom, koje se lako kombiniraju s ostalim bojama što ovu kolekciju čini još poželjnijom.
 
FASHION.HR by Robert SeverAktualna cijena 89,90kn (sniženo s 114.90 kn)

FASHION.HR by Robert SeverAktualna cijena 48,90 kn (sniženo s 69,90 kn)

Komadi iz jesenske FASHION.HR kolekcije koju potpisuje renomirani hrvatski brand Robert Sever postali su apsolutni ‘must have’ u ormarima modno osviještenih Hrvatica.
 
Anita Dujić Veljača, Nevena RendeliAnita Dujić Veljača i Nevena Rendeli obožavaju FASHION.HR by Robert Sever

Kreacije iz spomenute kolekcije, koja je dostupna u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske po sniženim cijenama,  među prvima su iznosile neke od najpoznatijih dama s naše javne scene poput Anite Dujić Veljače, Jagode Kumrić, Tihane Harapin Zalepugin, Nevene Rendeli, a pridružile su im se i mnoge modne urednice i blogerice.
  FASHION.HR by Robert Sever
Petra Kurtela  i Jagoda Kumrić imaju svoj primjerak FASHION.HR by Robert Sever
 
Foto: PR
Objavljeno: 19.01.2015. u 13:46
Tagovi: Robert Sever, bipa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p