HRVATSKA MODA

Dodatak za bicikl u koji smo zaljubljeni

Brend SENG predstavio novitet koji je oduševio brojne fashionistice!

Još prošle godine Iva iz brenda SENG najavila mi je kako imaju u planu svoj asortiman proširiti praktičnim i chic modnim dodacima za bicikl. Odmah sam znala da spremaju nešto genijalno, jer uostalom sve što je dosad stiglo iz SENG radionice izgledalo je senzacionalno i postalo je totalni hit! Kada su prošlog tjedna konačno izbacile svoje dugo najavljivane košare za bicikl, odmah sam odlučila kontaktirati Ivu kako bi saznala sve detalje o ovom cool novitetu!

Vaše prekrasne torbice od pruća prošle su godine osvojile srca i genijalne modne kombinacije brojnih hrvatskih fashionistica. U razgovoru za FASHION.HR ste najavile da spremate novitet koji je evo ovih dana ugledao svjetlo dana. Kako ste došle na ideju da kreirate košare za bicikl?

Hvala Ana na lijepom uvodu. Prije svega iz osobne potrebe, vozimo bajk i košarice koje se prodaju kod nas, nam nisu bile pretjerano privlačne, pa smo odlučile napraviti košarice koje bi i same rado vozile i vidjele na svom biciklu. Kada čovjek stvara iz potrebe mislim da stvara praktične i korisne stvari. Kao velika ljubiteljica bicikla i modnih dodataka za njega, moram priznati da sam oduševljena ovim novitetom. Sviđa mi se model, veličina, ali i kombinacija pruća i kože. Što vam je bilo najvažnije kod osmišljavanja modela? 

Praktičnost i jednostavna estetika. Košarice se jednostavno montiraju uz pomoć kožnatih trakica, svi materijali su prirodni i sve se proizvodi u Hrvatskoj. 

Osim u kombinaciji kože boje konjaka, vidim da imate i divne jarke boje. U kojim je sve kombinacijama moguće naručiti vašu košaru? Dolaze li sve košare s poklopcem ili nudite više modela?

Jedan model dolazi s poklopcem dok su drugi bez, veličine variraju, a sukladno veličini i zapremnina. Uz klasičnu kožu boje konjaka imamo modele u crnoj, crvenoj i meni najdražoj intenzivno plavoj boji. Na fotkama sam zamijetila da se košare praktično skidaju i da imaju i naramenicu pa su zapravo i fantastična ljetna torba! Sve pohvale za ovu inovaciju! Na kakav tip žene ste mislile kad ste kreirale ovaj proizvod?

Taj model nas poprilično veseli prije svega jer je to dva u jedan, košara/torba. To je model košare namijenjen praktičnim ženama koje ne žele dodatne torbice ni teret. Kada silaze s bajka skinu košaru i sve svoje nose sa sobom.Cijeli proizvod je napravljen od prirodnih materijala i ručni je rad. Kako se kreću cijene s obzirom na to da je ovdje riječ o ručno rađenom hrvatskom proizvodu? 

Da, sve je od prirodnih materijala plete se i montira ručno, a cijene variraju od 250 kuna do 400 kuna, ovisno o veličini i pletu.

Pitanje za kraj - gdje možemo vidjeti i kupiti vaše divne košare za bicikl?

U nekoliko concept storeova izlažemo, pa nas potražite u Fabrici na Visu, Wood Store u Senju, GloryBo Concept Store u Crikvenici, Riberia art galerija u Rovinju te naravno na SENG društvenim mrežama. 

photos: Boris Štajduhar

Objavljeno: 07.08.2019. u 00:00
Tagovi: bicikl

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p