HRVATSKA MODA

Domaći brend Xenia Design ima novu kampanju koja je sjajna!

Dizajn koji nas uvijek iznova oduševi!

Kampanja je vizualno predstavljena slikama na kojima su fragmentirani 3D modeli i dijelovi stvarnih prostora, vrsta snapshota u novom mediju. Informacije u slici su djelomične, selektivne i nedovršene.

“Interes mi je u onome što ostaje, onome čega se sjećamo nakon što se probudimo iz snova, što pamtimo, a što zaboravimo. Te koliko to što pamtimo jest uistinu detaljno i precizno i kako se posljedično prilagođava kontekstu.”
Deni Horvatić

Aktualna XD kolekcija je o oblikovanju i stvaranju slobodnih oblika od luksuznih materijala, te spajanju funkcionalnosti i ljepote u modernoj ready-to-wear kolekciji.

Oštre i izlomljene linije siluete, asimetrične duljine, kontrasti pripijenih i lepršavih tkanine koje obavijaju tijelo donose novi pokret vašoj odjeći i transportiraju vas u XD stav za novu sezonu. Kreativnost i odvažnost susreću se još jednom u novoj kolekciji dizajnerice Ksenije Vrbanić.Inovativan dizajn, suvremene tehnologije izrade i održiva i ekološki prihvatljiva proizvodnja i reciklirane tkanine dio su identiteta brenda Xenia Design.Otkrijte novu kolekciju dostupnu online na xd-store.com ili u XD prodajnim mjestima u Zagrebu, Čakovcu, Dubrovniku i Opatiji.

Sudjelujte u stvaranju, snimite i dovršite novu XD kampanju! Posjetite XD Instagram profil i pronađite filter iz nove jesen zima kolekcije.

Foto: Deni Horvatić
Make up i model: Luna Hamer
Objavljeno: 04.11.2022. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p