HRVATSKA MODA

Dora Martinović o komadu iz svog ormara koji nikad ne bi bacila: 'Mužev sako s vjenčanja sam najviše iznosila!'

Nema ništa slađe nego dijeliti garderobu s mužem, smatra simpatična influencerica 

Turkologinja i influencerica Dora Martinović uvjerljivo je jedna od najzanimljivije obučenih Hrvatica na modnoj sceni. Ovu simpatičnu Dubrovčanku, mnogima poznatu pod nadimkom Dorica505, na Instagramu prati više od 83 tisuće korisnika. Dora ih svakodnevno redovito upečatljivim, modno osviještenim outfitima.

Moglo bi se reći kako se Dora zaista ne ustručava spajati nespojivo - sjajno kombinira elegantne elemente sa sportskima, a ne zazire ni od muških odjevnih komada. Upravo smo je zato jedva čekali ugostiti u našoj rubrici u kojoj razgovaramo o održivoj modi i postaviti joj naše uobičajeno pitanje - "kojeg se komada iz svog ormara baš nikada ne bi riješila?"

"Dugo sam razmišljala, i zaista u ormaru imam pojedinih stvari za koje sam uvjerena da ću čuvati i nositi godinama. Uglavnom volim ulagati u torbe, kapute i komade naših domaćih dizajnera koji se više neće ponoviti", priča nam influencerica. Ipak, komad koji je odlučila izdvojiti ustvari pripada njezinom suprugu Ninu.

"Komad koji sam izabrala jest mužev sako s vjenčanja koji je slučajno postao komad kojeg sam najviše iznosila! Mislim da ne postoji osoba koja me nije pitala odakle mi, potpisuje ga Perrin, a savršeno je oversize. Također, nema ništa slađe nego dijeliti garderobu s mužem! Plus - nema straha da će odijelo biti neiskorišteno!", zaključuje Dora.

Foto: Instagram, privatna arhiva
Objavljeno: 01.09.2023. u 11:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p