HRVATSKA MODA

Dove Fashion.Hr predstavlja : ENVY ROOM

Što je za DOVE FASHION.HR spremio poznati dizajnerski dvojac?

„Eksplozija otvorenih boja u kristalima i fino obrađenim završecima stiliziranih volana, satenske vrpce, kao i male naznake nadrealizma, služe kao dominantan kontrast  čistim i pročišćenim linijama na najfinijoj svili u neizostavnoj crnoj..." Ovako je poznati dizajnerski dvojac opisao novu kolekciju koju će nam pokazati na nadolazećem modnom događanju DOVE FASHION.HR-u

Ideja se prožima i u detaljima kao što su narukvice, ogrlice, pojasevi i rukavice koji služe kao ekstenzija modelima gdje već prepoznatljive, raskošne eNVy haljine doživljavaju novu transformaciju. U novoj kolekciji volumen je u službi luksuznog detalja na naočigled jednostavnoj ali vrlo finoj i glamuroznoj liniji koja ljubi tijelo i naglašava noge i ramena. Protuteza ovoj veseloj kolekciji se nastavlja u smirenijim i elegantnijim notama prljavo roze i boje kože za sofisticiran i trendy new eNVy look  nove sezone.

Razigranu i izrazito ženstvenu kolekciju Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića imati ćete prilike vidjeti na nadolazećem modnom događanju DOVE FASHION.HR-u koji će se održati od 24. do 26. rujna na lokaciji Stare tvornice Zagrepčanka.

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 11.09.2009. u 20:46

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p