HRVATSKA MODA

Dove Fashion.Hr predstavlja : I-GLE

Što će nam pokazati na DOVE FASHION.HR-u?

Modni studio I-GLE prepoznatljiv je po svojoj igri konstrukcije i dekonstrukcije krojeva. Njihov je oblikovni rukopis skulpturalan, a rezultat je samostojni art-objekt koliko i modni uradak... Pa što su nam zanimljivo za proljeće/ljeto 2010. spremile dizajnerice iz modnog studija I-GLE za nadolazeći DOVE FASHION.HR?

„Kolekcija je izraz vrlo opuštene ženstvenosti koja ne osvaja otkrivanjem tijela pod svaku cijenu nego barata udobnom konstrukcijom koja slobodno manipulira estetiku i funkcionalnost. Komunikacija dizajna i individualnosti je ono što nas je zaintrigiralo u smislu izbjegavanja bilo kakvog stereotipa siluete, forme i naglašenog socio- kilturološkog profila osobe koju bi svojim modom, eventualno, izazivale ili propagirale." riječi su kojima su dizajnerice opisale kolekciju proljeće/ljeto 2010.

Zanimljivu kolekciju prepoznatljivog modnog studija I-GLE moći ćete vidjeti na nadolazećem modnom događanju DOVE FASHION.HR-u, koji će se održati na lokaciji Stare tvornice Zagrepčanke u razdoblju od 24. do 26. rujna.

Ana Bacinger

 

 

 

 

Objavljeno: 13.09.2009. u 15:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p