HRVATSKA MODA

Dove Fashion.Hr predstavlja : Nataša Kos

Fani Stipković zaštitno je lice nove kolekcije koju ćete imati prilike vidjeti na DOVE FASHION.HR-u

"Sophistiqué" je naziv nove kolekcije za proljeće/ljeto 2010. koju će dizajnerica Nataša Kos prikazati na nadolazećem modnom događanju DOVE FASHION.HR-u.  U Staroj tvornici Zagrepčanki manekenke će prošetati u kratkim sofisticiranim haljinicama jarkih boja, posutim sitnim kristalićima i prenijeti dašak egzotike na publiku.

urno doći kući, baciti torbu na ulasku u stan, koga briga za sve. Pronaći tu kratku haljinu u ormaru - crvenu, žutu, narančastu, ljubičastu, i izaći opet van, u sumrak, u kojemu materijali izvezeni sitnim kristalićima osvjetljavaju put, a zagasiti kolorit svilene tkanine zamjenjuje neizvjesnu noć za dan. Pa opet dan za noć." riječi su kojima je dizajnerica opisala svoju kolekciju.

Zaštitno lice nove kampanje za koju je fotografije radio Šime Eškinja je manekenka i novinarka Fani Stipković koja savršeno nosi kreacije Nataše Kos.

Sofisticirane i elegantne kreacije dizajnerice Nataše Kos moći ćete vidjeti na modnom događanju DOVE FASHION.HR-u, koji će se odvijati od 24. do 26. rujna u Staroj tvornici Zagrepčanki.

Ana Bacinger

 

 

Objavljeno: 10.09.2009. u 14:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p