HRVATSKA MODA

Dramatična ljepota u novoj kampanji Ivice Skoke

Bajkoviti vizuali nove kampanje poznatog dizajnera

Ivica Skoko

Ivica Skoko, poznat po haljinama koje vladaju crvenim tepihom, predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju. Izrazito dramatične, raskošne i glamurozne haljine oživjele su pred objektivom poznatog modnog fotografa Franje Matkovića s Lucijom Beden kao zaštitnim licem kampanje.

Prelijepa Lucija u Skokinim kreacijama očarava kao balerina iz najljepšeg baletnog spektakla. „Inspiraciju za ovu kampanju sam pronašao u Degasovim slikama balerina. Želja mi je bila prikazati kreacije u pokretu kada do izražaja dolazi sva njihova raskoš te ih vizualno pomaknuti prema slikarstvu i tako postići pomalo nadrealnu i bajkovitu atmosferu“, objašnjava kreativni koncept kampanje Franjo Matković.

Hvaljeni dizajner oduševio je publiku kolekcijom koju je predstavio na BIPA FASHION.HR-u, a nova kampanja u cijelosti prati njegov izričaj. Ljepota žene, senzualnost pokreta i gracioznost te pomalo mistična i dramatična ljepota naglašena je u Skokinim kreacijama koje prizivaju glamur davnih modnih era 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća. „Ideja nam je bila pokazati bezvremensku ljepotu žene koja se u ovim haljinama osjeća nesputano, ženstveno, senzualno i pomalo drsko. Ovo su kreacije za posebne trenutke u kojima se žene koje ih nose tako trebaju i osjećati“, kazao je Ivica Skoko povodom lansiranja nove kampanje.

Novom kolekcijom dominira omiljena boja dizajnera – crna, a haljine krasi bezbroj ručno rađenih detalja kao što su ukrasi od perja, svilene trakice te neizbježne šljokice i perle. Skoko je i ovom kolekcijom pokazao da je čarobnjak kad su u pitanju veličanstvene večernje haljine. Za makeup i styling Lucije Beden (Talia model) u kampanji zaslužna je Ivana Bilandžija Billy dok frizuru potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy.

Foto: Franjo Matković
Model: Lucija Beden (Talia model)
Styling i makeup: Ivana Bilandžija Billy
Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy

Objavljeno: 23.11.2016. u 12:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p