HRVATSKA MODA

Dvojac ELFS otvorio trgovinu u Splitu

Širenje popularnog modnog brenda
ELFS 
Super popularni modni dvojac ELFS, na oduševljenje brojnih fanova, otvorio je u petak, 8. svibnja, vrata svoje nove trgovinu sa splitskom adresom.
 
Poznati po duhovitim i domišljatim printevima, razigranim i upečatljivim uzorcima te šarenoj paleti boja, modni tandem odavno je osvojio srca publike, pa vjerujemo kako će ova vijest naići na oduševljenje svih onih kojima je zagrebačka adresa prve trgovine u Amruševoj 4 možda dosad bila malčice izvan ruke. Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, dizajneri koji stoje iza ELFS etikete, jednog od najuspješnijih domaćih modnih brendova, pronašli su splitski dom svoje nove trgovine u samom centru grada na adresi Josipa bana Jelačića 6, a povodom otvorenja otkrili su nam par detalja vezanih uz svoj novi poslovni potez.

Koliko dugo razmišljate o proširenju i otvorenju trgovine i izvan Zagreba?
 
Već smo dugo svjesni kako postoji interes za našu odjeću i izvan Zagreba gdje smo, do otvorenja na splitskoj adresi, imali jedinu trgovinu. Također, znamo da Splićanke imaju vrlo istančan ukus za modu i smisao za lijepo odijevanje pa se Split nekako nametnuo kao logično rješenje. A osim toga, Split je najveći dalmatinski grad i drugi po veličini u našoj državi, pa je ta činjenica još jedan dodatni razlog koji idu u prilog ovoj odluci.
 
ELFS
 
Što očekujete od novootvorene trgovine u Splitu?
 
U ovom smo trenutku toliko pod dojmom toga što smo sve radove i pripreme priveli kraju, otvorili vrata trgovine i počeli raditi da nam je to zasad jedino na pameti. Ono na što smo računali od samog početka je velik broj potencijalnih kupaca kojima je Zagreb bio predaleko, a koji će sada lakše i brže moći doći do naših odjevnih komada. Pritom ne mislimo samo na Split već i na čitavo šire područje koje gradu gravitira.
 
Obzirom da Split, posebice u ljetnoj sezoni, posjeti velik broj turista, očekujete li i strane kupce?
 
U ponudi imamo zbilja širok spektar odjevnih komada i modnih dodataka, a smatramo kako dobar i kvalitetan proizvod ne poznaje granice i uvijek prolazi stoga vjerujemo da bi mogli zapeti za oko i turistima, zašto ne?
 
ELFS
 
Otkrijte nam malo više o interijeru trgovine. Kako ste uredili novu ELFS adresu?
 
Izgleda vrlo svježe, bijelih sirovih zidova, bogatog dekora, s pregršt detalja, neonskim svjetlima i dizajnerskim lusterima. U principu, trgovinu smo uredili tako da odjeća ipak najviše dolazi do izražaja.
 
Rijetki dizajneri se mogu pohvaliti s više trgovina u Hrvatskoj. Koliko ste ponosni na činjenicu da se širite i otvarate svoju drugu trgovinu?
 
Naravno da smo vrlo ponosni, pogotovo uzmemo li u obzir da smo prvu, zagrebačku, otvorili u samom žaru recesije. Ni ekonomsko stanje u ovom trenutku nije mnogo bolje, no mi smo izdržali i evo, otvorili još jedan dućan. Smatram kako su ELFSi tipičan primjer toga da za kvalitetnim i dobrim proizvodima baš uvijek, pa i u ekonomski najnepovoljnijim vremenima, postoji potražnja.
 
ELFS
T. L.
Foto: PR
Objavljeno: 08.05.2015. u 15:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p