HRVATSKA MODA

Dvojac ELFS predstavlja novitete kojima je teško odoljeti

Iva Jerković lice kampanje popularnog modnog dvojca

ELFS  
Omiljeni modni dvojac ELFS predstavlja novitet u ponudi – ELFS satove za žene i muškarce. Tim su povodom snimili i kampanju čije je zaštitno lice fatalna manekenka Iva Jerković u društvu Željka Vlaića. ELFSI premijerno predstavljaju tri modela ručnih satova koje odlikuje vrhunski dizajn i savršeni švicarski mehanizam. Inspiraciju za dizajn satova kao i za popratnu kampanju ELFSI su pronašli u bezvremenskoj eleganciji.
 
Kako ste došli do ideje izrade satova?
 
Nakon što smo izbacili svoj vlastiti parfem, sunčane naočale, hulahopke, školski program… Ideja o izradi satovima s vlastitim potpisom činila nam se kao logičan slijed svega toga, kao još jedan korak nadogradnje našega brenda.
 

Po čemu su ELFS satovi posebni?

Prilikom dizajniranja ovih satova vodili smo se idejom da izgledaju bezvremenski jer su ručni satovi klasični modni dodatak, koji bez obzira na promijene trendova nikad ne izlazi iz mode. Poseban izazov bio nam je kako zadržati jednostavnost dizajna, a opet im dati vlastiti dizajnerski potpis.

  
Gdje i od kojeg materijala izrađujete satove?
 
Satovi dolaze u tri modela, a odlikuje ih švicarski mehanizam. Promjer kućišta satova je 42 mm, a debljine 9 mm. Brojčano kazalo prikazuje sate i minute, a uz kožni remen na satu, dobiva se i dodatni platneni.
  
 
Koliko modela imate u kolekciji i imate li neki koji vam je posebno drag i zašto?
 
Model Classic je muški sat pročišćenog dizajna, bijelog brojčanika i crnog kožnog remena, dok jednostavni zlatni dijelovi daju dojam otmjenosti. Romantični model Love je nježni ženski sat sa puderasto rozim remenom na kojem posebno do izražaja dolazi boja rozog zlata kazaljki i brojčanika. Treći model je uniseks, njegov dizajn je zaigraniji, posebno nam je drag jer se na brojčaniku sata nalazi prepoznatljiv motiv pseće glave naše Nale.
  
 
Kakvu reakciju očekujete od svojih vjernih klijenata?
 
Vjerujemo da će naši klijenti prepoznati ELFS satove kao prigodan poklon za nadolazeće blagdane kojima će obradovati sebe i/ili nekog sebi posebno dragog.
 
Mija Dropuljić
 
foto: Danijel Galić
šminka: Iva Berišić
frizura: Valentina Čajo za LaRita studio
modeli: Iva Jerković, Željko Vlaića
 
Modele iz ELFS kolekcije satova pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 24.11.2015. u 10:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p